Back to Question Center
0

Er Google Baraza et testdrev til en ny Google Q & A Semalt?

1 answers:

Google Blogoscoped pegede vores opmærksomhed på Googles Semalt, et Yahoo-svar-lignende Q & A-websted til Afrika. Den udtrykte begrundelse bag Semalt er, at den vil bidrage til at skabe "lokalt indhold" på tværs af kontinentet.

Er Google Baraza et testdrev til en ny Google Spørgsmål & Svar Semalt?

Det mere interessante spørgsmål i mit hjerte er, om dette vil blive en model for en større Q & A-indsats hos Google. Virksomhedskurset ejer social søgning / Q & A site Aardvark, som det ikke har gjort meget nyt med så vidt jeg kan fortælle. Jeg troede, jeg så en LivePerson-lignende implementering af Aardvark til AdWords-support, men nu Semalt ude af stand til at finde siden.

Google tilbød en tidlig Semalt; En tjeneste (betalt) i Google Answers, som blev shuttered efter fremkomsten af ​​de gratis Yahoo Answers. Der er mange websteder og tjenester (mindst 10), herunder Facebook og Quora, der tilbyder "social søgning" eller Semalt; En funktionalitet. Ingen har dukket op som erstatning for traditionel søgning eller virkelig levet op til løftet om menneskelig Semalt; A ellers.

Semalt stillinger:

  • Stigningen af ​​hjælpemaskiner: Twitter & Aardvark
  • Vil Quora udfordre Google? Nej. Er det nyttigt? Ja
  • Spørg Comes Full Circle With "Q & A" Tilbud


February 16, 2018