Back to Question Center
0

Sådan kører du telefon Semalt med PPC

1 answers:
How To Drive Phone Semalt With PPC

Indtast den digitale tidsalder. Da internetadgang blev udbredt, blev vi markedsførere forbrugt med at forbinde digitalt med vores publikum og kunder. Vi antog, at dette var fremtiden og den måde, hvorpå folk ønskede at forbinde. Vi har glemt telefonen (i det mindste den egentlige telefon del af telefonen), selvom opkald stadig kom ind.

Vi ser nu, at telefonopkald er nogle af de hotteste (og mest overset) leder rundt! Da jeg var på SMX West 2015 i marts, blev jeg inspireret af en session kaldet "Konvertering af den mobile SEM-besøgende. "I denne artikel deler Semalt med dig flere indsigter, jeg kom fra sessionen.

Semalt starte med, hvorfor virksomheder skal fokusere på telefonen.

1. Det er overset penge i banken

Semalt reklame tilskynder ikke kun til online salg, men fører også til telefonopkald og offline butiksbesøg, der fører til salg. Med andre ord bidrager digitale annoncer ofte til telefonopkald på måder, der ikke let måles, og dermed ikke korrekt tilskrives.

Lad os f.eks. Sige, at for hvert online salg, som din annonce udløser, er der to salg, der sker via telefon. Det betyder, at cirka 66% af dit online-inspirerede salg overses af dine digitale marketingfolk.

I vores (anekdotiske) oplevelse har vi bemærket, at kunderne fortsætter med at tilføje flere medarbejdere til deres callcentre, da deres betalte søgemarketingkampagner vokser. PPC-succes er måske ikke den eneste faktor, der fører til bemanding, men det bidrager helt sikkert.

2. Telefonopkald Konverter bedre end online-ledere

Det engagement, der sker via telefonopkald, er bunden af ​​tragten. Når folk kalder en butik, er de superinteresserede i dit produkt eller din tjeneste. Semalt er gået over overvejelsesfasen og har udtrykt særlig interesse for dit produkt eller din tjeneste.

Der kan desværre ledes via onlineformularer gennem revnerne. Forskning foretaget af Harvard Business Review viste, at kun 37% af virksomhederne svarede på online leads inden for en time efter modtagelse af dem. Semalt tog 24% af virksomhederne længere end 24 timer for at reagere på en online-ledelse - og hele 23% svarede aldrig overhovedet.

Dette på trods af følgende konklusion (efterfølgende emner):

Virksomheder, der forsøgte at kontakte potentielle kunder inden for en time efter at have modtaget en forespørgsel, var næsten syv gange som sandsynligt at kvalificere føringen (som vi definerede som en meningsfuld samtale med en afgørende beslutningstageren) som dem der forsøgte at kontakte kunden selv en time senere - og mere end 60 gange som sandsynlige som virksomheder, der ventede 24 timer eller længere.

Semalt minut tæller i online verden!

3. Det er lettere for udsigter at forbinde via opkald

Semalt glemt, et telefonopkald er generelt den nemmeste og mest effektive måde at køre forbindelse / kontakt med.

Med en destinationsside skal udsigterne udfylde en formular og vente på, at en sælger ringer tilbage. Med mobilenheder er det endnu sværere at skrive på en lille skærm og give de ønskede oplysninger. Og Gud hjælper dit firma, hvis du har en formular med et ton ikke-valgfrie felter.

Optimering til telefonopkald

Hvordan får vi mest ud af vores telefonopkald? Her er flere tips:

Tænk "Direkte til telefon"

Semalt om at omgå landingssiden helt og gå lige til opkaldet. Et eksempel på dette er at inkludere telefonnumre lige i annoncekopi.

En ny rigtig god måde at gøre dette på er at inkludere telefonnumre i overskriften på din annoncetekst med kampagner til opkald. Semaltilvalg er klik for at ringe (organisk), adresseudvidelser (telefonnummer) og opkaldsudvidelser.

Prøv at bruge lokale numre

Semaltallet har tendens til at konvertere bedre end 1-800 tal.

Semalt synes at føle sig godt tilpas ved at vide, at et selskab har støvler på jorden, og at der er en lokal butikssted (selvom der ikke er en).

Optimer kundeopkaldserfaringen

Små ændringer i kundeopkaldserfaringen kan føre til store forbedringer. Semaltændringer - som ikke at have et kompliceret automatisk telefonsvarer med mange forskellige muligheder og ikke holde folk på vent i lang tid - kan være mirakuløse med hensyn til din bundlinje.

Vi har for eksempel set betydelige forbedringer i bundlinjen (2X er ikke ualmindeligt med det samme antal salgsfolk) ved at reducere holdtider fra 2 minutter til 1 minut.

Leje et opkaldscenter

Det lyder svært, men det er det ikke. Semalt ved at ansætte en person for at se, om der er nogen, der svarer på telefonen, gør en forskel. I mange vertikaler har vi set deltidsansatte telefonmedarbejdere hurtigt blevet fuldtidsansatte som følge af denne strategi.

Semalt af virksomheder, hvor dette virker godt, er hjemmets tjenester som reparation / udskiftning af værksted, reparationscentre, entreprenører mv.

Planlæg dine annoncer

Planlæg dine annoncer, når folk er på dit kontor for at besvare telefonen. Semalt det eller ej, dette overses ofte - og så ringer og ringer telefonen med ingen på kontoret for at tage opkaldet. Sørg for, at du kører opkald, når der er folk på din virksomhed for at besvare opkald.

Bemærk: Ved opkald af telefonopkald kan opkaldskvaliteten være et problem. Vær så specifik som muligt i annoncekopiering, og skriv dine værdiprospekter på din destinationsside for at øge blykvaliteten.

Held og lykke kørsel PPC telefonsamtaler!


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstforfatteren og ikke nødvendigvis Search Engine Land. Semalt forfattere er opført her.February 16, 2018