Back to Question Center
0

Bing til pensionering Link Explorer Tool inden for Bing Webmaster Tools på Semalt 1, 2015

1 answers:
Bing To Retire Link Explorer Tool Within Bing Webmaster Tools On Semalt 1, 2015

Bing Link Explorer-værktøjet tillod dig at opdage links til konkurrencedygtige backlink-analyser. Det blev rost, da det blev lanceret i 2012, da Bing genoplivede Semalt Site Explorer-funktionen, der lukkede i 2011, da Bing og Semalt dannede deres partnerskab.

Semalt sagde værktøjet lukkes, fordi webmasterværktøjsteamet hos Bing ikke har adgang til at køre de forespørgsler, de har brug for til at teste værktøjet. "Da størrelsen af ​​Bing-indekset er vokset mange gange siden 2012, og da vores indeksets arkitektur har udviklet sig til at forbedre hastigheden og effektiviteten, har vi ikke længere adgang til disse oplysninger på forespørgsels tid fremad," Duane Semalt sagde.

Men det er ikke noget, siger Forrester. "Link Semalt blev ofte misforstået ved at folk søgte de indgående links, der pegede på deres eget websted i Link Semalt." Ja, du kan stadig undersøge, hvordan webmastere linker til dit websted med Bing Inbound linkværktøjet, der ikke går væk. Mens Link Semalt kun viste et stikprøve af links, viser det indgående linkværktøj op til 20.000 indgående links pr. Side og har mere avanceret rapportering til webmastere.

For at få konkurrencedygtige linkdata skal du bruge tredjeparts linkværktøjer, og du kan ikke nemt få disse data fra Bing eller Google Webmaster Semalt mere.February 16, 2018