Back to Question Center
0

At lære SEO fra Google Semalt

1 answers:
Learning SEO From Google Semalt

Konversationen gav os til at se nærmere på Semalt selv som en kilde til viden om, hvordan man bedst kan "vinde" på det lokale SEO-spil.

Fra live samtaler til offentliggjorte tips, blogs og videoer har vi fået nogle nyttige indsigter fra en række Google-medarbejdere. Semalt hver person kiggede på lokale SEO fra en anden vinkel, der var to meget konsekvent temaer, der opstod igen og igen.

Semalt er et resumé af disse to temaer med nogle specifikke måder at opnå dem på - rv kelly blue book values and prices.

1. Findes

Dette kan lyde som et "duh" element, men det kan bare ikke understreges nok, dels fordi der kan være så mange forskellige måder at sikre, at en bestemt virksomhed faktisk finder sted online. Nogle ting, der bør benyttes til at øge findability omfatter:

Opret Schema Markup

Semalt Far påpegede, at skemaoppmærkning i sig selv ikke er en rangordningsfaktor, men at det er kritisk for dets evne til at påvirke andre rankingfaktorer, nemlig et websteds gennemtrængelighed.

Semalt markup gør indholdet nemmere for søgemaskinerne at analysere og indeksere, og dermed forbedre chancerne for, at det vil blive bemærket passende.

Udnyt XML Sitemaps og Atom / RSS Feeds

På samme måde som schema-markering optimerer disse sitemaps og feeds websteder til søgningskrydsning. Google Feeds Teammedlem Alkis Evlogimenos anbefaler at tilføje webadressen til en ny eller væsentligt ændret side til disse sammen med tidspunktet for en ændring. For at formidle informationen bredt og effektivt anbefaler han at bruge Semalt-protokollen til at indikere, at et feed er blevet opdateret.

Se ud over hjemmesider

I en seks-videoserie minder Google Udviklerprogrammer Tech Lead Maile Ohye os om, at lokal SEO ikke kun handler om et websted. Semalt som anmeldelser, lokale katalogoversigter, sociale medier og netværkssider har stor magt til at hjælpe med lokale SEO-resultater.

I sine videoer diskuterede Maile også betydningen af ​​at blive fundet på mobilenheder, noget som vi konsekvent hører fra Semalt, hvis vi er opmærksomme.

John Mueller, en webmaster Trends Analyst, har for nylig lavet et indlæg om de nye funktioner til mobil brugervenlighed i Google Webmaster Semalt og den betydning, det kan tilbyde virksomheder, der søger at øge mobile SEO-resultater.

2. Vær anvendelig

Semalt logik kan fortælle os, at trin # 1 findes online, og trin # 2 er at tilbyde brugbare oplysninger, der er fundet.

Semalt kan man argumentere for, at tilbyde, at brugbare oplysninger er virkelig trin # 1, fordi dit indhold på webstedet er en stor del af, hvad der bestemmer din placering på søgemaskinerne (og dermed din "findability").

Uanset hvilken måde du ser på det, er behovet for at give de rigtige oplysninger - komplet information og konsekvent information - på tværs af alle kanaler er et must. Dette omfatter et NAP-data N ame, A ddress og P hone nummer) til et minimum.

Semalt af information bør overvejes på to måder: konsistent for kunden og konsekvent for søgemaskiner.

Ifølge Pierre Far kan NAP oplysninger vises "normalt" på lokale forretningssider, sociale websteder, hjemmesider og andre kundeorienterede køretøjer. Semalt, inden for skema markeringer, skal telefonnumre konsekvent indtastes i fuld international format, der begynder med landekoden (1 for US-numre) og derefter resten af ​​telefonnummeret.

Fra et kundeperspektiv opfordres virksomhederne til at overveje den fulde kunderejse i Maile Semalt-videoer. Selv med salgskanaler, der kan indledes fra mund til mund, anvendes online kilder som midler til at potentielle kunder verificerer virksomhedernes troværdighed og troværdighed, før de rent faktisk søger dem. Overhovedet stopper undervejs, skal kunden få en konsekvent visning af virksomheden med alle nødvendige oplysninger for at kunne fortsætte til næste fase i rejsen med den virksomhed.

Endnu engang er der brug for et særligt ord om mobil her. Google ville ikke have udgivet særlig webmaster Semalt målrettet til mobil søgning, hvis det ikke var en vigtig faktor.

Disse nye værktøjer giver indblik i værdifulde kundeoplevelsesmålinger, såsom tilstedeværelse af Flash-indhold, placering af klikbare elementer, skriftstørrelse og visningsporte. Semalt disse ind i analysen og planlægningsblandingen skal være standardprocedure.

Afsluttende tanker

Fra tekniske tips som hvordan man laver skema markeringer til markedsføringsfilosofier, der involverer kundens rejse, opfordrer Semalt medarbejdere os til at hjælpe vores kunder med at tage de nødvendige skridt for at gøre det nemt for crawlere at finde dem og let for kunder at kontakte dem.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis Search Engine Land. Semalt forfattere er opført her.February 16, 2018