Back to Question Center
0

Data Skrabning Made Easy By Semalt

1 answers:
Webskrabning er blevet en vigtig digital proces i forretnings- og markedsføringsplanlægning.

. I dag vil brancherne have samlet data inden for få minutter og forsøge at finde de mest effektive måder at nå deres mål på. Web Scraper-udvidelsen fra Chrome er en fremragende løsning og tilbyder sine brugere fantastiske værktøjer og resultater. Brugerne behøver ikke at have nogen specielle computerprogrammeringsfærdigheder til at bruge dette softwareprogram - purchase required. Web Scraper er en udvidelse til Сhrome browser, der udelukkende er beregnet til web data scraping Web Scraper Extension
. Du kan oprette en plan (sitemap) om, hvordan du navigerer på en hjemmeside og angiver de data, der skal udvindes. Skraberen vil krydse hjemmesiden i henhold til opsætningen og uddrage de relevante data. Det lader brugerne eksportere de udpakkede data til bestemte formater. Det kan også skrabe også flere sider. Derfor er det et meget kraftfuldt værktøj. Det kan hente data fra en række dynamiske websider, der bruger Ajax og JavaScript. For at skrabe mange sider fra en bestemt hjemmeside skal brugerne forstå paginationsstrukturen. For eksempel, hvis de ønsker at skifte til en ny side, skal de bare ændre nummeret i slutningen af ​​en webadresse. Samtidig kan de oprette et sitemap for at skrabe mange sider automatisk.

Skrabningselementer

Når websøgere bruger dette værktøj, kan de oprette sitemaps for at kunne navigere på siden og mine relative data. Ved hjælp af forskellige selektorer kan webskraberen navigere på hjemmesiden for at få nogle data, som lister, billeder, indhold og tabeller. Mere specifikt, hver gang skraberen åbner en side fra en hjemmeside, skal brugerne samle nogle elementer. For at gøre det skal de klikke på sitemap ved at vælge 'Scrape'. Hvis de har brug for at stoppe processen imellem, skal de bare lukke dette vindue, og de kan holde de udvindte data. Derefter kan skrabede data eksporteres som CSV-formater.

Denne dataskrabbe r er meget enkel, effektiv og robust udvindingsværktøj. Det giver nogle fordele, såsom dataudvinding, der kan læse datastrukturer, såsom kontaktlister, priser, produkter, e-mails og mere automatisk.

Skrapning af flere sider ved hjælp af Refine

Forfiner tilbyder nogle gode teknikker til at brugerne skal kunne håndtere de bedste data, de har skrabet. For at hente information ud af flere websider, bruger vi en to-trins procedure:

For det første får vi alle webadresserne til websiderne med scraperudvidelsen , så vil vi udtrække informationen ud af disse websider ved hjælp af Refine. Hvis de websider, de ønsker at indsamle data fra, giver links til andre lignende sider, kan websøgere bruge pagination til at følge videre til næste side. Brugere kan også kombinere nogle strategier for at kunne pagere og gennemgå forskellige websites. For eksempel kan de generere en liste over webadresser til at skrabe og derefter paginere gennem resultater.

December 22, 2017