Back to Question Center
0

Semalt: Web Data Extractor - Et perfekt program til digitale marketingfolk

1 answers:
Digitale marketingfolk reklamerer hovedsagelig deres mærker, produkter eller tjenester via sociale medier, e-mails og e-mails. andre platforme. De bruger digitale teknologier som reklamer, email marketing og telefonmarkedsføring for at møde nye kunder over hele verden. En digital marketingmedarbejder udfører hovedsageligt hans / hendes opgaver online og udfører flere dataskrabning projekter dagligt. Web Data Extractor hjælper digitale marketingfolk til at fremme og markedsføre deres mærker - vps ltda. Plus hjælper dette værktøj med at generere flere kundeemner på internettet.

Perfekt til forretningsfolk:

Digital markedsføring og webskrabning har ændret den måde virksomhederne og varemærkerne fremmer deres produkter og tjenester på. Med Web Data Extractor kan du ikke kun målrette et stort antal kunder, men også indarbejde avancerede marketingplaner og strategier. Du kan skrabe så mange websider om en time som du vil, og dermed vokse din virksomhed.

Brugervenligt værktøj:

Det er sikkert at nævne, at Web Data Extractor er en brugervenlig service. Det hjælper dig med at forbedre dine digitale marketingteknikker som SEO, SEM, indholds marketing, indholdsautomatisering, influencer marketing, data-driven markedsføring og displayannoncering. Web Data Extractor har hævdet at skrabe millioner af websider hidtil, og dataanalytikere bruger hovedsagelig dette værktøj til at udtrække informationer fra dynamiske og e-handelswebsteder. Du kan skrabe hele eller delvise hjemmesiden med denne service og udføre dine digitale marketingopgaver på en bedre måde.

God til sociale medier:

Med Web Data Extractor kan du nemt scrappe sociale netværkswebsteder som YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+. Du kan også skrabe data fra diskussionsfora, gennemgå hjemmesider og nyheder som BBC og CNN. Med almindelige data skrabningsværktøjer kan du muligvis ikke udtrække data fra CNN og BBC; men Web Data Extractor udfører flere opgaver og kan indsamle, organisere og udtrække oplysninger fra disse websteder i henhold til dine krav.

Flere versioner:

En af de mest karakteristiske egenskaber ved Web Data Extractor er, at den er tilgængelig i flere versioner: Elite Version, Free Version og Professional Version. Den gratis version er egnet til freelancere, små virksomheder og ikke-programmører. Elite og professionelle versioner er gode for virksomheder, digitale marketingfolk og programmører. Med Web Data Extractor kan du hente informationer og skrabe produktbeskrivelser og billeder bekvemt.

Ingen vedligeholdelse nødvendig:

I modsætning til andre almindelige data scrapers og web crawlers kræver Web Data Extractor ingen vedligeholdelse. Du behøver heller ikke have avancerede kodningsfærdigheder til at bruge dette værktøj. Hvis du ikke lærte Python, C ++, BeautifulSoup og Ruby, kan du stadig få glæde af Web Data Extractor og nyde sine grundlæggende og avancerede funktioner. Dette værktøj vil ikke kun skrabe data til dig, men også organisere det ud fra dine korthale og langsvage søgeord. Plus, det udgiver automatisk dit webindhold og løser alle de mindre fejl i dine data, hvilket sparer tid og energi.

Adressevalidering og spambeskyttelse:

Web Data Extractor validerer e-mailadresserne for dig og giver dig en komplet liste over dine kunder i en organiseret form. Desuden beskytter denne tjeneste mod spam og forhindrer hackere og spammere i at få adgang til dit webindhold.

December 22, 2017