Back to Question Center
0

Semalt vejledning til begyndere: Sådan scrapes hjemmesider

1 answers:
Web skrabning hjælper brugerne med at udtrække forskellige data fra websteder på tværs af netværket

. I dag, hvis du bruger de rigtige ekstraktionsværktøjer, kan du downloade næsten ethvert indhold, du kan lide. Der er en række online softwareprogrammer, der tilbyder nogle gode udvindingsmuligheder. Faktisk har skrabning masser af applikationer. Du kan f - cable installation and management.eks. Få forskellige lister, kontakter, e-mails, produkter og mange flere. Som følge heraf bruger mange SEO-virksomheder og e-butikker denne metode til at forbedre kvaliteten af ​​deres tjenester.

Juridiske spørgsmål

Der er websteder, der ikke tillader skrabning. Så brugerne skal være meget forsigtige, når de besøger en webside for at downloade visse indhold. Det er vigtigt at læse vilkårene og betingelserne for hvert websted, du besøger for at sikre, at du ikke overtræder nogen lov. Ellers kan du blive udsat for en række problemer, som juridiske problemer. Websøgere skal huske at de kan bruge webskrabning som et effektivt værktøj til deres job og uddrage indhold af gode grunde. Du kan f.eks. Finde priser på andre produkter eller kontaktoplysninger fra potentielle kunder. Dette kan medvirke til at forbedre dine tjenester ved at levere produkter af høj kvalitet til gode priser.

Python Software Program

Webskrabning kan udføres ved hjælp af forskellige programmeringssprog. For eksempel kan webskrabere gøre brug af Python softwareprogram, et let og dynamisk programmeringssprog, der tilbyder mange nyttige pakker til sine brugere. Faktisk er det et godt udvindingsværktøj til både begyndere eller erfarne brugere. Med Python er det så nemt at udtrække data inden for få minutter ved blot at bruge et af dets biblioteker. For eksempel kan du gøre brug af smuk suppe, hvilket er et godt værktøj til indsamling af information fra internettet.

HTML-kode

Brugere, der skal have adgang til et bestemt websted via internettet, skal downloade en HTML-kode for at analysere det senere. HTML er en kode, der indeholder alle de relative oplysninger, som en bruger måtte have brug for. Som følge heraf kan de krævede oplysninger, som kontaktlister eller priser, fås ved at analysere denne kode. Websøgere kan bruge et bestemt bibliotek, som Scrapy eller Beautiful Soup, til at analysere HTML-koden og få alle de nødvendige data inden for få sekunder. Men hvordan kan du analysere HTML-koden? For det første skal du kontrollere, om den HTML-adresse, du har, er korrekt, og bekræft derefter sidetitlen. Du kan fortsætte ved at samle alle de specifikke oplysninger fra denne side. For at lykkes skal du analysere strukturen af ​​HTML-koden. Gør dette ved hjælp af Chrome Inspector.

December 22, 2017