Back to Question Center
0

Semalt Foreslår 5 versioner af Image Extraction Tool

1 answers:

Billedudvindingsværktøjet hjælper med at generere lister over billeder, der findes på en bestemt hjemmeside. Du kan bruge dette værktøj til at udtrække billeder og eksportere dem til JSON format. Dette værktøj har en brugervenlig grænseflade og er nem at bruge. Du skal bare indtaste webadressen på et websted, du vil analysere, og trykke på "Send" knappen. Billedudvindingsværktøjet henter straks indholdet og giver dig ønskede resultater - website placement. Nogle af de seneste versioner er nævnt nedenfor.

1. ExtractPDF:

ExtractPDF hjælper med at skrabe PDF-dokumenter og bryde dem ind i de enkelte sektioner: billeder, tekst, skrifttyper og metadata. Du kan skrabe så mange websites som du vil uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du skal bare indsætte webadressen og lade ExtractPDF skrabe sine data

2. Konwerter:

Konwerter er en anden stor billedekstraktor, der skraber dine billeder og Word-dokumenter med lethed. Dette værktøj er godt for virksomheder og forretningsmænd. Du kan skrabe BMP, GIF, JPG og PNG filer ved hjælp af dette værktøj. Du skal bare fremhæve dataene og trykke på "Uddrag" -knappen for at begynde at skrabe. Når Konwerter er færdig med skrabning, kan du downloade dataene i et ønskeligt format.

3. SmallPDF:

SmallPDF er en anden version af billedudvindingsværktøjet. Den har en brugervenlig grænseflade og kan skrabe så mange billeder som du vil. SmallPDF scraper ikke kun JPG- og PNG-filer, men også uddrag af data fra PDF-dokumenter. Du kan få dataene i et læsbart og skalerbart format og kan generere flere kundeemner på internettet. Når du indsætter webadressen eller uploader et billede, skal du bare klikke på "Scrape" knappen og lade dette værktøj udføre sin opgave.

4. PDF Online:

PDF Online er en af ​​de bedste versioner af billedudvindingsværktøjet. Det får dig i høj kvalitet billeder og scrapes et stort antal websider med lethed. Den eneste ulempe er, at dette værktøj kan skrabe op til tre billeder ad gangen. Det betyder, at du ikke kan bruge det til bulkprojekter og skulle købe sin premium version. PDF Online behøver ikke downloades og kan håndtere dine dataudvindingsopgaver online. Det er et omfattende og pålideligt program, der passer til virksomheder, programmører, kodere, it-eksperter og webmastere.

5. PDFMate:

PDFMate er endnu en fantastisk version af billedudvindingsværktøjet. Den er kun tilgængelig for Windows-brugere og er bedst kendt for sin brugervenlige grænseflade. Med PDFMate kan du skrabe så mange billeder eller PDF-filer som du vil. Dette værktøj skraber endda data fra gule sider, hvide sider, diskussionsfora og online-kataloger. Det scrapes både PNG og JPG filer og er pålidelig software.

For korrekt søgemaskineoptimering skal alle billeder have udpeget ALT attributter. Attributterne informerer Google om dine billeder og giver det en ide om, hvilken type indhold du udgiver. Ovennævnte versioner af billedudvindingsværktøjet er både pålidelige og præcise. De giver os ønskede resultater og behøver ingen kode. Du kan få gavn af disse billedudvindingssoftware som ikke-programmør.

December 22, 2017