Back to Question Center
0

Web Scraping Tips fra Semalt

1 answers:

Node. js er et open-source-miljø til at udføre JavaScript-koder. PayPal, LinkedIn, Microsoft, GoDaddy, Yahoo, IBM og Cisco Systems er de mest kendte corporate brugere. I de seneste måneder er der indført et par Node-baserede dataudtræk, men den mest berømte er Product Scraper.

Produktskraber er egnet til e-handelswebsteder og skraber information fra BestBuy, Walmart, eBay, Target og Amazon som websteder. Dette værktøj giver os nøjagtige oplysninger om et produkt, herunder dets titel, beskrivelse, billede og pris - ecuador mysql web hosting. Desuden har Product scraper et brugervenligt API og kan integreres med enhver webbrowser bekvemt.

Hvis du for nylig har oprettet et e-handelswebsted, kan du indsamle oplysninger om dine konkurrenter og leverandører, deres produkter, priser og billeder. Du kan nemt sammenligne forskellige e-handelswebsites som Amazon, Walmart og eBay og få nyttige oplysninger ved hjælp af Product Scraper. Dette værktøj er unikt, fordi det hjælper med at sammenligne forskellige e-handelswebsteder, få deres produktlister, billeder, anmeldelser og prisoplysninger. I modsætning til andre almindelige værktøjer opnår produktskraber dataene ved at gennemsøge og sammenligne forskellige websider online og få dig oplysninger om sælgere og leverandører. Således kan vi sige, at Product Scraper er rygraden på e-handelswebsites.

Brug produktskraber til at overvåge konkurrenternes priser og tjenester:

At sælge forskellige produkter online til konkurrencedygtige priser har altid været udfordrende for os alle. Nogle gange bliver brugerne forvirret af fluktuerende priser på forskellige produkter på internettet. Amazon og eBay forsøger at holde priserne på et godt niveau og sigter mod at tiltrække flere og flere kunder. For en opstart er det meget vigtigt at indhente produktinformation. Med Produktskraber er det nemt for dig at sammenligne priserne på forskellige produkter og optimere dit website på en bedre måde. For eksempel, hvis du vil udtrække data fra rejseportaler eller e-handelsfirmaer, bør du prøve Produktskraber med det samme. Dette værktøj samler, organiserer og udtræk data for dig i realtid.

Brug Produktskraber til at evaluere markedstendenser:

E-handelswebsteder og online-virksomheder overvåger regelmæssigt deres modparter. Amazon holder f.eks. Øje med de aktuelle markedstendenser og samler information om produkter og tjenester fra BestBuy og Walmart. Desuden sammenligner de deres priser og produkter med eget sortiment. Produktskraber får dig den samme slags information. Dette værktøj hjælper med at få indsigt i indsigten og vil give dig velfungerede data til din virksomhed. Bortset fra det vil det give oplysninger om, hvordan dine konkurrenter sender deres produkter og hvilken type rabat der tilbydes online.

Produktskraber henter præcise oplysninger om leverandører:

E-handelswebsteder og markedspladser har hundredvis af aktive leverandører. Med Produktskraber kan du samle oplysninger om mange leverandører og sammenligne deres produkter og priser. Du kan også trække data fra Amazon og eBay og kan gennemgå dine websider i overensstemmelse hermed. Webudviklere og programmører kan skabe skalerbare servere med produktskraber og kan nemt udføre en række opgaver.

December 22, 2017