Back to Question Center
0

Hvordan opdager jeg det bedste af må-vindende søgeord til Amazon?

1 answers:

At indstille den rigtige fokus og målrette de bedste potentielt rentable søgeord til Amazon er nok det vigtigste i det hele kommercielle gør. Sagen er, at en dybtgående søgeord forskning er præcis, hvad der har en direkte indvirkning på dit salg. Simpelthen fordi enhver potentiel kunde kun kan klikke og foretage et køb hos dig - hvis dit produkt vises i toppen af ​​shopping søgning derovre. Alligevel betyder det at du bliver nødt til at gennemgå en omfattende søgeordsforskning, der primært handler om følgende:

Det er klart, at du forstår A9-søgningsalgoritmen, der anvendes af Amazon produktrangeringssystem

  • Viden om at finde nye produktmuligheder og skjulte søgeord til Amazon
  • Brug det månedlige søgevolumen for at bestemme og sortere de mest relevante søgeord
  • Fortsæt med at undersøge lange hale produktspørgsmål, der anvendes af de levende kunder, der køber online
  • Fokuser mere på at finde kun unikke søgeord til Amazon Seller Central (a. k - entsorgung altstetten. -en. backend søgefelter)

Og lad os se det igen - hvis dine tilfredsstillende resultater ikke findes et sted inden for de to første eller tre sider på listen over Amazons SERP'er, skal du omgående omformulere dem, der er målrettet søgeforespørgsler for at få dem til at tjene dit hovedmål. På den måde er her en kort trinvis vejledning for dig at styre dine mest værdifulde søgeord for Amazon produktfortegnelse optimering den rigtige måde.

Trin 1: Pas på Seed Nøgleord

Skim ikke din tid og kræfter på at lære dine målproduktfunktioner / fordele at fuldføre forståelsen af ​​de vigtigste aspekter af ydeevne og daglig brug. Det kan se ud som en no-brainer, men det er en rigtig klok linje, fordi manglende funktion eller endda de mindste detaljer kan føre til at eliminere en forholdsvis målelig del af dine potentielle kunder. Med andre ord sætte dig i køberens sko og holde nøje overvågning af de bedste søgeordsfund, der anvendes af dine niche / kategori konkurrenter.

Trin 2: Form Clean & Clear Checkliste

Her er når det er på tide at endelig vælge et godt søgeordsforskningsværktøj eller online platform specielt skræddersyet til at forme hovedliste over dine målrettede søgeord til Amazon. På den måde må du ikke glemme, at Amazons autoforeslåede forespørgsler og toptrending-søgekombinationer også er nyttige. Og sørg for at prioritere din liste baseret på søgevolumen, estimeret konkurrenceniveau og købsformål.

Og nu er det tid til endelig at undersøge din hovedcheckliste for langsigtede indkøbsvilkår for at gøre dem mere præcise målrettet. Husk, jo højere er søgevolumen for et bestemt søgeord, jo vanskeligere vil det være at rangere for. Derfor skal du hente en højere trafik og dermed en potentielt øget konverteringsfrekvens, du skal sortere disse søgeord og fjerne dem med et overdreven konkurrenceniveau. Fortsæt med at byde på de lange søgeord - og du er færdig.

December 22, 2017