Back to Question Center
0

Web Scraper Link Selector Forklaret Af Semalt

1 answers:

Websøgere skal navigere gennem hjemmesiderne og angive de nøjagtige oplysninger, de ønsker at udtrække. Det er en meget effektiv online-proces, som giver sine brugere mulighed for at udtrække flere sider, der bruger Ajax af JavaScript. Brugere kan installere dette specielle skrabeværktøj meget nemt uden at skulle bruge avancerede tekniske færdigheder - balsamo aromatico medicinal. Web scraper kan hjælpe dem med at samle alle de oplysninger, de har brug for hurtigt og nemt. Det er det bedste gratis webskrabning Chrome-forlængelsesværktøj, der er specielt designet til begyndere, der ønsker at udtrække data fra et websted uden at ansætte en professionel.

Skrabning Forskellige data via internettet

Hver gang webskraberen åbner en ny side fra internettet, skal brugerne udtrække noget element. Efter at have lavet en plan, skal brugerne udvikle selektorer. De er elementerne på målwebstedet, som indeholder visse data. Brugere kan tilføje, redigere eller slette vælgere gennem panelet. Brugere kan bruge dette skrabeværktøj til at indsamle forskellige typer data, som indhold, tabeller, billeder, telefonnumre, priser og meget mere. Efter at have indsamlet de oplysninger, de har brug for, kan brugerne kopiere resultaterne som TSV til udklipsholder og gemme dem i mapper eller eksportere resultaterne til Google Docs som Excel-regneark.

Navigering gennem flere niveauer

Ved at bruge dette ekstraktionsværktøj kan websøgere navigere mellem forskellige kategorier og underkategorier og nemt vælge linktekster. For eksempel kan de vælge to link selektorer: en for hovedkategorierne og den anden for underkategorierne. På denne måde er det muligt at navigere gennem forskellige websider og udtrække webadresserne.

Sådan håndteres pagination

I dag har mange e-butikker og forhandlere flere kategorier på deres hjemmesider. Brugere skal beslutte, hvilken kategori de vil bruge. Hver gruppe har sin liste over produkter sammen med paginationslinks. Desuden skal brugerne huske, at der er nogle sider, der kun er tilgængelige fra paginationssider og ikke fra en bestemt kategori. De skal bare begynde med at oprette et sitemap (plan) og begynde at udvinde elementer. For at gøre det skal de lave en anden Link Selector for at vælge paginationslinks. Brugere skal huske, at når webskraberen åbner en bestemt kategori, kan den kun samle elementer fra denne specifikke side. Derefter kan den gøre brug af forskellige mulige paginationsforbindelser. Disse links kan finde mere relaterede data samt flere paginations links til brugerne.

Dette ekstraktionsværktøj har nogle gode funktioner, og det kan hjælpe websøgere til at indsamle de resultater, de ønsker, at analysere dem senere. Det er et simpelt værktøj, der ikke kræver kodning, og brugerne behøver ikke have avancerede computerprogrammeringsevner. Det er den bedste gratis web skrabning Chrome udvidelse til ikke-programmører, der ønsker at udtrække data fra en hjemmeside uden at ansætte en web scraper professionel. De skal bare bruge Google Chrome-browseren til at installere den.

December 22, 2017