Back to Question Center
0

Semalt: 5 måder at supercharge din SEO analyse med Web Scraping

1 answers:

Internettet er fyldt med rådgivning om SEO. Med webscrap ing, er det muligt at vende vores konkurrenters hjemmesider til at udforme strategierne for at overvinde dem. Uanset om du skal skrabe titeltags, metabeskrivelser eller søgeord, skal du bruge den rigtige indholdskraber for at få dit arbejde udført.

Her er 5 forskellige måder at overbelaste din SEO analyse med webskrabning - tappeti elastici prezzie.

1. Konkurrentens søgeordsanalyse:

Du kan nemt skrabe din konkurrents hjemmeside og få indhold til søgeordsanalyse. Til dette formål kan du bruge SEMRush og søge efter de egnede søgeord. SEMRush er et omfattende værktøj til skrabning af data . Med det kan du bestemme hvilke søgeord dine konkurrenter bruger. Du kan også finde ud af hans langhale og korthale søgeord og få dit websted rangeret på en bedre måde.

2. Sidens udførelse:

Forskellige SEO-værktøjer og -tjenester fokuserer på domæner og søgeord for bedre rækker. Det er vigtigt at skrabe data for at forbedre de samlede resultater på dine websider. Ønsker du at drive mere trafik til dit websted eller din blog? Google Adwords API er et fremragende værktøj, der scraperer data og gennemgår dine websider nemt. Det hjælper også med at forbedre ydeevnen på dit websted og øger dets placering.

3. Meta-Data Extraction:

Kimono Labs and Import. io er to fremragende webskrabningsværktøjer . De hjælper med at udvinde metadata og indeksere vores websider nemt. Hvis du vil finde ud af, hvorfor din konkurrents hjemmeside er bedre end din, kan du prøve et af disse værktøjer og finde ud af egnede søgeord til dit websted. Med import. io og kimono, kan du nemt udtrække metabeskrivelser, metatitler og metatags og kan forbedre dit website.

4. Skrabe websteder til sideplacering:

Målet med SEO er at øge sidestilling for givne søgeord. Alle webmastere har brug for en SEO webscraper , som kan hjælpe dem med at forbedre deres overordnede ydeevne. Når dataene er fuldstændigt skrabet, kan du offentliggøre det på din egen blog og drive kvalitetstrafik til den. Du kan prøve Scrapy, et dataudvindingsværktøj, der skraber information fra forskellige websteder uden at ændre dine hovedord. En måde at øge rangen på er at finde ud af, hvad dine konkurrenter laver og efterligne deres hjemmesider.

5. Interne og eksterne links:

Det er sikkert at sige, at webskrabning og SEO har et stærkt forhold. Du har altid brug for interne og eksterne links til bedre placering af søgemaskiner. Med Getleft, ParseHub og OutWit Hub kan du ikke kun gennemgå og udtrække dine websider, men også opbygge stærke interne links.

Med webskrabningsværktøjerne kan du nemt afgøre, hvor mange søgeord din konkurrents websted har brugt. Der bør være et optimalt antal søgeord i dit indhold, og det kan hjælpe med at undgå søgeordspostering. Desuden kan du skrabe nyttige data fra videoer og billeder. Med den rigtige slags skrabeværktøjer kan du nemt udtrække informationer fra billeder og videoklip og kan øge dine placeringer i et omfang. Kort sagt kan webskrabning og SEO hjælpe med at forstå, hvordan din konkurrent kommer til toppen af ​​søgemaskinens resultater.

December 22, 2017