Back to Question Center
0

Hvordan finder du de høje søgevolumen søgeord til Amazon liste optimering?

1 answers:

Hvis du har et levedygtigt produkt til at sælge på Amazon, skal du også have en god strategi, hvordan du sælger den. Du skal få dine potentielle kunder til at købe dine produkter præcist i stedet for dine konkurrenter på markedet. I bunden af ​​din optimeringskampagne skal du gennemføre en omfattende søgeordsforskning. For at gøre det på en korrekt måde kan du enten ansætte en ekspert i Amazon-optimeringsfeltet eller bruge specielle søgeords-research-software - no deposit free spins winaday casino. Det er vigtigt at finde alle målrettede søgeord på én gang, for ikke at komme tilbage til dette tema i fremtiden. At glemme nogle afgørende nøgleord kan føre til penge, og nye muligheder taber. Søgeord, der har et højt søgevolumen på Amazon, hjælper dig med at stå bedre end dine konkurrenter og få bedre salg.

I denne artikel vil vi tale om nogle praktiske tricks til at lave en omfattende søgeordsforskning og forbedre din notering synlighed på Amazon søgning. Desuden vil vi diskutere de bedste søgeordsforskningsværktøjer, der vil tjene som en ekstra hjælp i processen med din Amazon-listeoptimering.

Amazon søgeord forskning

Søgeord forskning er en integreret del af din Amazon produkt liste optimering. Det indebærer at søge efter alle relevante og målrettede søgeord for et bestemt produkt. Søgeord med høj lydstyrke er de ord, som din potentielle kunde vil bruge til at finde dit produkt på Amazon-søgeresultatsiden.

Professionel søgeord forskning bør omfatte sådanne aktiviteter som markedets niche analyse, marketing revision og konkurrencedygtig analyse. Desuden skal du foretage en analyse af shoppers adfærd for at forstå, hvad de søger efter i de fleste tilfælde.

Som regel er det næsten umuligt at indsamle alle disse oplysninger manuelt. Derfor plejer de fleste online-købere at bruge online-software.

Jeg anbefaler at bruge følgende værktøjer, da de kan give dig de mest præcise data:

  • Google Søgeordsplanlægger
Det mest almindeligt anvendte værktøj til søgeordforskning er Google Keyword Planner. Du kan bruge data, der leveres af dette værktøj som en proxy til din Amazon-indholdsoptimering. Du skal dog være opmærksom på, at Amazon ranking system er lidt anderledes end Google One. Derfor vil søgeordsforslag, du får ved hjælp af dette værktøj, ikke være nøjagtige. Du skal anvende nogle Amazon-filtre for at få et billede af de typer og antal søgninger, der udføres for produkter på Amazon. SEO

Det er nummer et Keyword Suggest Tool på nettet. Det giver autosuggest data til Amazon, Google, YouTube og Bing. Det er meget praktisk, hvis du vil sammenligne forskellene i, hvordan dine potentielle kunder søger på tværs af forskellige søgesystemer.

Dette værktøj kan autosuggest yderligere lange hale søgeord ved at tilføje det søgeord, du indtastede i sit system. Når du vælger alle de foreslåede resultater og klikker på forslagsknappen, kører værktøjet alle forslagene til søgeord tilbage gennem Amazons søgefelt. Denne forskning vil give mere specifikke autosuggest sætninger. Amazon Niche Analyzer

Hvis du er ny til Amazon og vil beslutte, hvilken marked niche passer bedst til dine forretningsbehov, Amazon Niche Analyseren er hvad du har brug for. Det hjælper med at bestemme hvilke produkter du kan sælge og til hvilken pris. Desuden kan du ved hjælp af dette værktøj estimere, hvor meget afkast du vil tjene på det.

Dette værktøj hjælper dig også med at spore din konkurrents strategier og rangpositioner. Du kan identificere deres prisstrategi, overvåge nøgleordets vurdering og estimere salgsindtægter. Semrush

Semrush er et professionel optimeringssoftware, der bruges til mange optimeringsformål, herunder søgeordsforskning. Dette værktøj kan give dig de mest relevante og målrettede søgeord på få minutter. Desuden viser den din konkurrents søgeord og hvordan de rangordnes af dem. Alt hvad du behøver, er at kopiere din konkurrents fortegnelseswebadresse, og Semrush-værktøjet vil give dig hvert enkelt søgeord, de rangerer for.

Hvordan kan søgeordsforøgelse øge dit salg på Amazon?

Dine Amazon-produkter vises på søgeresultatsiden, hvis dine fortegnelser indeholder alle de søgeord, som en kunde indtastede i søgeforespørgslen. Hvis du har gået glip af mindst ét ​​ord, så er dit produkt ikke en chance for at blive vist i søgeresultaterne, og efterfølgende vil du gå glip af det salg.

Det primære mål med søgeordforskning er at lave en liste over alle søgeord, der er relevante for et bestemt produkt. Hvis du strategisk kan indbefatte det højt søgevolumen Amazon-søgeord i din produktfortegnelse tekst, vil søgeord forskning føre til, at flere kunder vil se dit produkt, klik på det og endelig blive dine betalende kunder.

Hvordan finder du højvolumen søgeord for dine Amazon produkter?

Det første efterår vil jeg nævne, at du skal være systematisk, når du foretager søgeordsforskning til dine produkter. Det vil hjælpe dig med at være præcis og ikke miste vigtige oplysninger. Gruppering af søgeord i forskellige kategorier gør det muligt for dig at være systematisk og grundig. Disse søgeord kan være primære og sekundære. Primære søgeord er dem, der distribuerer kerneproduktet. Det kan være beskrivende søgeord, der identificerer et produkt og hævder dets væsentlige funktioner. Sekundære søgeord er mere generelle søgeord, der kan bruges, når du søger efter de primære søgeord. Det kan anvendes på ord, der vedrører en bestemt målgruppe, type person, type brug eller andre produktegenskaber.

For at gøre dit søgeord forskning resultativt, skal du opdele alle foreslåede søgeord i to grundlæggende kategorier - primær og sekundær. Med tiden vil det hjælpe dig med at komme med de mest relevante søgekombinationer, der kan øge din Amazon-ranking.

December 22, 2017