Back to Question Center
0

Data Skrabning Forklaret Af Semalt

1 answers:
WebHarvy er en populær data skrabning software software software . Den ekstraherer automatisk data fra forskellige websider og gemmer indholdet i ønskelige formater. Med WebHarvy kan du skrabe data fra teknologisider, tidsskrifter, nyhedsforretninger, rejseportaler og e-handelswebsteder. WebHarvy indeholder et væld af avancerede funktioner, der gør det muligt for os at høste data fra vanskelige websteder nemt - chlorhexil extra ????. Nogle af de mest fremtrædende funktioner er beskrevet nedenfor.

1. WebHarvy scraper billeder og videoer:

Med WebHarvy kan du nemt hente data fra dine yndlingsbilleder og videoer. Dette værktøj identificerer først billedets art og skraber det efter dine behov. Det skraber hovedsageligt informationer fra PNG- og JPG-filer, men du kan også udtrække data fra PDF-dokumenter.

2. WebHarvy organiserer dit webindhold:

Et andet særpræg ved WebHarvy er, at det organiserer dit webindhold og hjælper dig med at offentliggøre det med det samme. Du skal blot konfigurere nogle få skabeloner, og WebHarvy vil downloade indholdet på harddisken til offline brug. WebHarvy er velegnet til folk, der ikke har programmeringsevner og ønsker at etablere deres forretninger.

3. En kraftig webcrawler:

I modsætning til andre almindelige data skrabningsværktøjer, crawler WebHarvy dine websider og hjælper dig med at forbedre placeringen af ​​søgemaskinens placering på din hjemmeside. Du kan også oprette online bestillingsskemaer og søgemaskineformularer med dette værktøj. Desuden vil WebHarvy søge efter nøgleord for dig og vil skrabe dine data uden at forstyrre langhale og korthale søgeord.

4. WebHarvy ekstrakter data fra dynamiske hjemmesider:

De fleste web scraper s kan ikke udtrække data fra dynamiske websites og efterlade mange fejl i udgange. Men WebHarvy retter alle fejl og stavefejl fra output. Det henter data fra AJAX websites og downloade det direkte på din harddisk.

5. WebHarvy eksporterer data i forskellige formater:

Med WebHarvy kan du eksportere data til Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL og OleDB. Derudover kan dette værktøj eksportere data til Excel 2003 og Excel 2007. Dataene gemmes automatisk i et ønskeligt format.

6. WebHarvy giver spambeskyttelse:

Med WebHarvy kan du sikre din sikkerhed og privatliv på internettet. Dette værktøj behandler ikke data fra de ondsindede websteder og giver fuldstændig spambeskyttelse til sine brugere.

7. Planlæg dine webscrapingsessioner:

Med WebHarvy kan du planlægge dine webscraping sessioner og bestemme, hvor mange sider du vil skrabe om en time. Dette værktøj kan skrabe op til 10.000 websider om 30 minutter og kan gennemføre hundredvis af webskrabningsprojekter pr. Dag.

8. Deep Integration med API: s

Dette webskrabningsværktøj har en åben API, som hjælper med at skabe og modificere webskrabningsprojekter nemt. Du kan tilpasse dens indstillinger og kan udtrække data ved hjælp af en enkelt API eller flere API'er.

9. WebHarvy registrerer dublet data:

Med WebHarvy kan du opdage dobbelt indhold og kan slippe af med det med det samme. Det er vigtigt for en webmaster at offentliggøre kvalitetsindhold for bedre placeringer i søgemaskinen. WebHarvy er et automatiseret værktøj, der registrerer duplikatdata og retter det øjeblikkeligt, hvilket gør dit arbejde lettere.

10. WebHarvy - Et SEO-venligt værktøj:

Med WebHarvy kan du skrabe data fra metatags, billeder, interne og eksterne links og tagattributter. Det er et SEO-venligt værktøj, der hjælper med at forbedre placeringen af ​​søgemaskinen på dit websted.

December 22, 2017