Back to Question Center
0

Semalt Expert: API eller den bedste måde at skrabe data fra en hjemmeside

1 answers:
En applikation programmerings grænseflade eller API gør det muligt for din software og værktøjer at kommunikere med hinanden. Vi lever i en tempofyldt verden, hvor alt ændrer sig hurtigt, og vi vil spare vores tid og energi. Almindelige dataudvindingsværktøjer kan bruge meget tid og gøre det svært for os at køre online-virksomheder, men API fungerer som drivkraften bag alle sociale platforme. Det hjælper ikke kun med at udtrække nyttige data fra en hjemmeside, men redigerer også de uddragne data og gør den læsbar og skalerbar for brugerne. Så det er sikkert at sige, at API'er er en god måde for programmører og kodere at kommunikere med deres applikationer - tambo colorado paracas.

API omhandler tekniske sider:

Eksperter mener, at API er den nøjagtige kode skrevet af datavidenskabere, der gør det nemt for os at udtrække data fra et stort antal websider. Det kan håndtere tekniske sider og skrabe deres information. For eksempel bruges Facebook Graph API'er til at indhente og skrabe data fra Facebook-sider, fællesskaber og andre lignende netværk.

API - Den nemmeste dataskrabende måde

Hver gang vi ønsker at få adgang til data på et bestemt websted, skal vi bruge API'er. I modsætning til andre almindelige dataudvindingsprogrammer og -teknikker udfører en API straks sin funktion og kan skrabe dine data på mere end 120 sprog. Så uanset om du skal skrabe oplysninger fra en kinesisk hjemmeside eller ønsker at udtrække oplysninger fra en japansk blog, vil API udtrække eller skrabe det straks efter dine instruktioner.

Hvorfor er API vigtigt for virksomhederne?

Hvis du har et stort antal websider og ønsker at hente data fra dem alle inden for en time eller to, er API en fantastisk måde at gøre det på.Du skal bare åbne en API for at trække de nøjagtige data. Det gavner virksomhederne på følgende tre måder:

1. Virksomheder kan oprette apps med API

En virksomhed kan oprette forskellige applikationer med API'er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Nogle online-virksomheder sælger værktøjer og software og er afhængige af at trække information fra åbne API'er for at hjælpe med at strømline deres forretningsproces. Faktisk, uden en API, kan en virksomhed ikke vokse og kan ikke oprette nyttige apps til sine kunder.

2. Keyword Research

En API er vigtig for virksomhederne, fordi det lader programmører bygge fantastiske webscraping værktøjer. Disse værktøjer hjælper os med at udføre vores opgaver på en bedre måde. For eksempel gør de søgeordsbaserede API'er det let for os at finde søgeord og sætninger til vores hjemmesider. Under skrabning af data tager API'erne sig af vores målord og ændrer ikke eller ændrer dem i output.

3. API'er er gode for udviklere og programmører

Både udviklere og programmører kan få gavn af API'er og kan give deres kunder de bedst mulige muligheder. For eksempel blev Reddit lanceret som en mobil app og stod på en række værktøjer og dataudvindingsydelser for at tjene penge på sig selv. Nu er Reddit en af ​​de bedste kilder til webtrafik. Ved hjælp af en API kan du oprette Reddit-lignende fora og kan engagere flere og flere mennesker om et par dage.

December 22, 2017