Back to Question Center
0

Semalt præsenterer Kantu: Det ultimative Visual Scraping Tool

1 answers:

Uanset om du arbejder på at udvinde finansielle data eller prislister fra e- kodning, Kantu er det bedste valg for dig! For skrabende entusiaster er webdataudvinding en proces med at få værdifuld information fra hjemmesider og gemme den i regneark og databaser.

Hvordan virker Kantu Editor?

Kantu skraber automatisk data fra hjemmesider uden at kræve, at du har nogen programmeringskendskab. Med Kantu er det ikke en besværlig opgave at vende webindhold til velstrukturerede og dokumenterede data. Dette værktøj til webskrabning er kendt for at udvinde tekst fra Portable Document Format (PDF) og videoer.

Udvindte data gemmes som regel i form af CSV-filer eller skrives til databaser af Kantu's Application Programming Interface (API). Kantu gør det muligt for marketingfolk at identificere og fremhæve data, der skal skrabes visuelt - the tech team llc. Brug af denne web skrabning løsning er meget enkel. At skrabe data fra hjemmesiden ved hjælp af Kantu-guiden, simpelthen tegnet lyserøde rammer for at markere målrettede data.

Kantu Editor bruger derefter Optical Character Recognition (OCR) til at skrabe information fra din HTML kilde. OCR er en højkvalitets tilgang, der virker til at skrabe PDF-filer, videoer og billeder af høj kvalitet.

Hvorfor vælge Kantu Editor?

Kantu Editor er et af de øverste rangerede værktøjer til webskrabning. Denne editor bruges til forskellige formål. Her er de vigtigste årsager væk. Du bør overveje Kantu til dit næste webskrabningsprojekt.

Kantu Editor leveres med indbyggede funktioner som programmer, scripts og makroer.Med Kantu kan du skrabe data fra et websted ved at tilpasse dets funktioner til at matche dine behov og specifikationer.

Har problemer med at skrabe data fra websites ved hjælp af JavaScript og Ajax? Slap af! Kantu Editor blev udviklet til at arbejde sammen med alle slags hjemmesider. Om et websted bruger Flash, Java, rammer eller Flex, er Kantu det ultimative webskraberingsværktøj at overveje.

Du behøver ikke lære at arbejde med dette eller det programmeringssprog, da værktøjet integreres med alle programmeringssprog.

  • Indbyggede PDF- og OCR-funktioner

Kantu Editor er til din information det eneste web dataudvindingsværktøj , der består af indbygget OCR-funktioner. Med Kantu er det bare at optage data fra videoer og PDF som at spille et videospil.

Måder at bruge Kantu

  • Overvågnings status - Kantu webskrabningsværktøj bruges til at overvåge udviklingen af ​​e-business portaler. Hvis du ejer en online butik, giver Kantu dig mulighed for at analysere de ordrer, der er lavet og ansøgningsdetaljerne.
  • Kontroller og undersøge priserne på forskellige produkter;
  • Opdater systemer med vekselkurser;
  • Download og gem data i regneark;
  • Skrab nyttig information ved hjælp af OCR;
  • Spor ned konkurrentens placeringer;

Kantu er et nyttigt web- skrabeværktøj , der skraber data fra et websted og lagrer det i regneark og CSV-filer. Hvis dit næste store projekt er forbundet med skrabning af PDF-dokumenter og videoer, er Kantu webskrabning værd at overveje.

December 22, 2017