Back to Question Center
0

Hvordan man identificerer de bedst sælgende søgeord til Amazon-lister?

1 answers:

Det er en no-brainer, at for en vellykket produktlancering skal hver sælger have den rigtige liste over salg af søgeord til Amazon-lister optimering. Når du vurderer den rigtige måde, kan disse netop målrettede søgeudtryk og ordkombinationer hjælpe dine tilbud frem for dine potentielle købere ved hjælp af en fjernt relateret sætning for at finde det, de har brug for. Derfor er det nok den eneste måde at maksimere dit indtægtsgenererende forretningspotentiale på at få dit produkt placeret på salg med så mange topsøgte og derfor meget værdifulde forespørgsler som muligt. Men er der en universel tilgang til at beherske søgeordene til Amazon-lister som en pro? Nå, lad os se. Bedst sælger tilgang til søgeord for Amazon Listings

Før noget andet, lad os se det - de største søgemaskiner (som Google selv) ser primært på den gennemsnitlige tid pr. brugerbesøg såvel som klikfrekvensmålinger for at træffe en rimelig beslutning om tildeling af en personlig rangliste for hver webside, der findes på internettet inden for indekset - web to web. Samtidig drejer Amazon 'A9 Search Algorithm omkring kun en stærkt salgsmæssig måling - konverteringshastigheden viser, hvor godt (eller ej) de besøgende konverteres fra dine potentielle kunder til de rigtige købere. Det betyder, at din seneste salgsproces og antallet af positive shopper anmeldelser også tages i betragtning af A9 algoritmen som meget stærke ranking faktorer også.

Start din søgeordsforskning med et stykke sind

Så hvordan kan man lykkes med at få bedre økologiske placeringer på Amazons SERP'er lige fra starten? Jeg tror, ​​at alle der sælger derovre (og især de unge onlineforhandlere) bør begynde med at gøre deres produktfortegnelser mere tiltrækkende til at blive anerkendt af A9 som kvalitet dem, absolut værd at vise til et stigende antal potentielle kunder, der foretager onlinekøb med Amazon. Og her er hvad der kan hjælpe dig meget. Overvej følgende korte liste med en række enkle forslag og tips til, at du målretter mod de rigtige søgeord til dine Amazon-lister - til en jævn og fuldt kontrollerbar indsats.

Skab din hovedliste over målrettede søgeord til Amazon-fortegnelser

  • Prøv at tænke uden for kassen. Husk, at målgruppen kan søge efter dine varer på salg - kan potentielt blive dit ultimative vindende søgeord eller langhalsøgekombination.
  • Tøv ikke med at tjekke en tesaurus to gange for at finde andre lovende synonymer derude, samt LSI-søgeord, der er relevante for dit produkt eller produktkategori.
  • Sørg for at overveje det søgevolumen, der er beregnet for hvert søgeord, før det indgår i din hovedliste over potentielt vindende kandidaturer. Jeg anbefaler at bruge søgeordsværktøjer som handelsord eller søgeordsinspektør til at hjælpe dig med at få de gennemsnitlige skøn over den pågældende beregning.
  • Husk på, at der ofte kan findes søgekombinationer selv i stavede ord, valgfrie versioner af entall / flertalsformer samt stemmende søgeordsvarianter i del relevante for samme emne.

December 22, 2017