Back to Question Center
0

Hvad er de vigtigste faktorer, der bestemmer forsvarlig søgeordforskning på Amazon?

1 answers:

Jeg antager, at en fuldt udført søgeordsforskning på Amazon primært er bestemt af faktorerne for søgeordets relevans (hvor tæt det matcher brugerens søgeforespørgsel) og det nuværende niveau for ranking konkurrence (hvor svært det vil være at rangere for). Det kan virke som en no-brainer, men hovedmålet med søgeordsforskning på Amazon er at finde de potentielt vinde men stadig ikke alt for populære produktsøgningsbetingelser og langhale kombinationer, der anvendes af de levende kunder, der køber derovre. Men hvordan gør man nemt ranking fremskridt, så din produktliste's online synlighed vokser som helvede?

Der er et par måder, hvorpå du kan fortsætte med det:

  • Løbende proaktive søgeordforskning ved hjælp af Amazon auto-fill. På denne måde kan du ikke blot øjeblikkeligt få et stort billede af de mest effektive søgeordskombinationer, der er knyttet til en produktkategori eller et bestemt emne taget separat, men forstå, hvilke søgeordsordsøgere lokale kunder har større sandsynlighed for at tage for deres produktsøgning, når de vises auto-foreslå indstillinger af Amazons algoritme - vendita arredamenti usatii.
  • Identifikation af de mest undervurderede søgeord. Jeg mener disse søgeord med et betydeligt højt søgevolumen, men stadig relativt lav konkurrence. Derfor er der sandsynligvis stadig utilstrækkeligt antal relaterede produkter til salg, som er indekseret for det pågældende søgeord for nu. Som følge heraf kan de undervurderede, men alligevel fuldt ud udførte søgeord og langhale kombinationer med rimelighed blive din første prioritet for søgeordets forskning på Amazon.
  • Find trending søgeord i øjeblikket vinder i popularitet. Taget generelt er de trending søgeord langt ikke alt for konkurrencedygtig, i det mindste for øjeblikket. Men deres seneste gevinster i søgevolumen (for eksempel gennem den seneste måned) gør dem absolut værd at blive betragtet som blandt de første må-vindende mål for dit søgeord forskning på Amazon.

Sammen med lønsomme søgeord og lange hale produktsøgekombinationer er din egen købmandsliste kvalitet og dens optimering også vigtige faktorer. Jeg mener, at det er godt for dig at have en rentabel pulje af søgeord. Men at købe uden en ordentlig ordning med produktfortegnelse optimering vil uundgåeligt dræbe din e-handel forretning over tid. Derfor skal du sørge for, at intet begrænser din notering til online søgning. Dette gør jeg, at jeg har en dobbelt check på følgende faktorer, der bestemmer en vellykket søgeordsindeksering på Amazon:

  • Produktbeskrivelsen skal skrives på et sted omkring 250 ord, der skal støttes med en liste over fem kuglepunkter, hver fuldt beskrivende men stadig rene og koncise.
  • Produktbilleder er også meget vigtige. Og ikke kun for at vejlede dine besøgende til den endelige beslutningstagning for at købe med dig, men også til søgningens placering. Sagen er, at Amazon genkender et sæt understøttende visuelt indhold som en lige så stærk faktor, der bestemmer din produktfortegnelse kvalitet.
December 22, 2017