Back to Question Center
0

Semalt forklarer, hvordan man trækker de nødvendige data fra HTML-websites ud

1 answers:
En stor mængde oplysninger, der præsenteres i nettet, anses for at være "ustrukturerede" fordi det er ikke organiseret ordentligt. HTML-websites er forskellige i den måde, de indeholder organiserede dokumenter på, og teksten præsenteret i dokumenterne er struktureret inden for den underliggende HTML-kode.

Der er tre hoveddataudvindingsmetoder fra HTML-websites:

  • Gemmer teksten på en webside til din computer;
  • Skrivning af koden til dataudvinding;
  • Ved hjælp af specielle udvindingsværktøjer;

1. Sådan udtrækkes HTML fra hjemmesiden uden kodning

Du kan skrabe indholdet af en webside ved hjælp af nedenstående trin:

Uddrag Kun tekst

Når du har åbnet en webside med den ønskede tekst, skal du højreklikke og vælge "Gem side som" eller "Gem som". Indtast et navn for filen i feltet "Filnavn" og vælg "Webside, kun HTML" i rullemenuen "Gem som type" - pc support portland. "Klik på" Gem "knappen og vent et par sekunder.

Alle teksterne på denne side uddrages og gemmes som en HTML-fil. De originale formateringsindstillinger for side forbliver intakte, og du kan redigere indholdet i sådanne tekstredigerere som Notesblok.

Udpakning af en hel webside

Vælg "Gem som" eller "Gem side som" i menuen "Fil". Klik derefter på "Webside, Komplet" i rullemenuen "Gem som type". Efter at du har klikket på "Gem", vil teksten og billederne blive hentet fra siden og gemt, hvor du vil. Teksten placeres i en HTML-fil, mens billederne gemmes i en mappe.

2. Udpakning af HTML fra et websted ved hjælp af kodning

Du kan arbejde direkte med HTML-filer ved hjælp af specialværktøjer. Du kan også oprette en kode for at fjerne alle HTML-tags og beholde tekst indeholdt i HTML-filer ved hjælp af XPath eller regelmæssigt udtryk. Nogle af de mest populære programmeringssprog til denne opgave er Python, Java, JS, Go, PHP og NodeJs.

3. Brug af webdataudvindingsværktøjer

Hvis du blot vil udtrække HTML-filer fra et websted uden at skrive en enkelt kodekode eller undgå tortur af kopi- og indsætningsmetoden, skal du bruge webskrabning værktøjer. Faktisk er der mange nyttige værktøjer, der kan høste de nødvendige oplysninger fra et websted og derefter konvertere det til det strukturerede format. Prøv bare et par skrabeværktøj s, og du vil helt sikkert finde den der passer bedst til dine ophugningsbehov.

December 22, 2017