Back to Question Center
0

Hvad er HTML Text Extractor? - Semalt Review

1 answers:

HTML-tekstudtræk er en nem måde at se og gemme teksten på en webside på.Med dette værktøj kan du skrabe HTML-dokumenterne og opnå meningsfuld information om få sekunder. Hvis du er frustreret, fordi et websted har ikke valgbar tekst og leder efter en rigtig løsning, er HTML-tekstekstraktor det rigtige valg for dig - attrezzi ginnici per parching.

HTML-tekstudtræk har mange funktioner. Nogle af dem er blevet diskuteret nedenfor.

1. Velegnet til programmører

For programmører og ikke-programmører vil HTML-tekstekstraktor udtrække koder og tekst fra de ønskede websider. Du behøver ikke have programmeringsfærdigheder til at bruge dette værktøj. I stedet har du brug for grundlæggende kendskab til HTML og Python for at få dit arbejde udført. Dette værktøj er ikke kun egnet til programmører, men også til virksomheder, startups, journalister og studerende.

2. HTML tekst udtræk til webdesigner

En webdesigner er ansvarlig for at skabe fantastiske designs og kreative websider for sine kunder. Hvis du er en professionel webdesigner og har et stort antal HTML-filer til at udtrække, bør du prøve HTML-tekstudtræk. Dette værktøj sikrer din beskyttelse og privatlivets fred på internettet, så du får skrabet data. Desuden samler og udarbejder informationer fra billeder og videoer, hvilket gør det nemt for dig at skabe illustrative designs.

3. HTML-tekstudtræk til alle operativsystemer

Et af de mest karakteristiske træk ved HTML-tekstekstraktor er, at det kører på alle Windows-systemer. Desuden kan dette værktøj integreres med alle webbrowsere og passer godt til brugerne af Windows 98, Me, 2000, NT, Vista, XP, 7 og 8. Det vil pakke ud din fil og udvinde tekst i læseligt format.

4. Det skaber og styrer agenter og scripts

Med HTML-tekstudtræk kan webmastrene nemt oprette og administrere både scripts og agenter. Det påberåber massejusteringshandlinger nemt og udfører en række opgaver for sine brugere.

5. Du kan omdanne ustrukturerede data til brugbar information

Med HTML-tekstudtræk kan du omdanne de ustrukturerede data til brugbar og læsbar information bekvemt.Du behøver ingen programmeringsevner til at bruge dette værktøj. Det scanner først dine HTML-dokumenter og vil give mindst 40 normaliseringskabeloner at vælge imellem, hvilket gør det nemt for dig at importere dine data.

6. God til nyhedswebsteder

New York Times, CNN, BBC og The Washington Post er nogle af de mest berømte nyhedswebsteder. Med HTML-tekstudtræk kan du nemt hente data fra disse websteder. Det vil give dig kvalitetsresultater og løser alle større og mindre fejl nemt. Med dette værktøj kan du oprette kvalitetsindhold og få det udgivet på din hjemmeside for bedre søgemaskine placeringer.

7. Fleksible betalingsplaner

Sidst men ikke mindst er HTML-tekstudtræk egnet til opstart og leveres med forskellige præmieplaner. For eksempel kan du vælge sin grundlæggende plan, hvis du har en privat blog og ikke har råd til dyre tilbud. Grundplanen koster dig $ 20 pr. Måned og frigiver mange funktioner og muligheder for dig. Imidlertid er dets 14-dages prøve også tilgængelig.

December 22, 2017