Back to Question Center
0

Semalt: Berømte Unscrapable Websites

1 answers:

For at skrabe de data, du vil have manuelt, skal du have fremragende programmeringsevner. Alternativt kan du bruge en række web data ekstraktionsværktøjer , der sigter mod at læse, strukturere og skrabe data i et bestemt format. Nogle websteder kan dog ikke afbrydes, hvilket betyder, at de enten bruger anti-scraping teknikker eller ændrer deres markering regelmæssigt. For eksempel kræver LinkedIn, Alibaba og Facebook loginoplysninger, tilbud om at indtaste CAPTCHA, og blokere IP-adresser for at sikre deres brugers beskyttelse og privatlivets fred.

1 - ceste in. Facebook:

Facebook er et af de mest berømte sociale netværk websteder, der har over 20 millioner aktive brugere over hele verden. Der er et stort antal applikationer og data skrabning programmer, der sigter mod at udtrække individuelle oplysninger fra Facebook. Desværre giver de fleste værktøjer ikke os nøjagtige og læsbare data. Facebook har gjort det vanskeligt for spammere og hackere at indsamle oplysninger om sine brugere. Det kan kun opnås ved hjælp af en HTML-parser som Python, men de fleste webmastere og frilansere kender ikke engang grunden til Python. Senest blev en Facebook-scraper lanceret for at udtrække vitale oplysninger fra denne sociale netværksside. Med en Facebook-scraper kan du kun indsamle navne og e-mail-adresser til Facebook-brugerne. Men hvis du ønsker at indsamle dybdegående data, kan du ikke bruge dette værktøj eller andre lignende scraper.

2. LinkedIn:

LinkedIn er en anden social networking hjemmeside, der er umuligt at skrabe. Du kan dog delvist udtrække data fra et par websider, men det meste af oplysningerne er utilgængeligt. Du kan kun skrabe oplysninger fra en LinkedIn-offentlig profil ved hjælp af Importer. io eller Kimono Labs. Markedsførere kan ikke udnytte skrabningstjenester på grund af Linkedins stærke sikkerhedsforanstaltninger. Men de har begyndt at bruge blyudtræk, som hjælper med at skrabe offentlige profiler. Dette værktøj kan kun skrabe profilforbindelser, navne og e-mail-adresser. Men hvis du ønsker at få Skype ID, Yahoo Messenger ID, komplet adresse og Twitter ID af en bruger, vil LinkedIn ikke lade dig gøre det.

3. Alibaba:

Alibaba er et teknologikonglomerat, der tilbyder online-forbrugertjenester online. Der er desværre ingen mulighed for at skrabe data fra denne hjemmeside. I modsætning til Amazon og eBay har Alibaba gjort det vanskeligt for brugerne at udtrække information om sine produkter, billeder, beskrivelser og priser. I 2015 blev der introduceret en række værktøjer, som let kan skrabe data fra Alibaba til offentligheden. De fleste af værktøjerne er betalt og kommer ikke op på forventningerne til startups. Alibaba driver et bredt udvalg af virksomheder over hele verden og forbinder købere med leverandører. I mellemtiden sikrer det deres privatliv og lader ingen skrabe data. Fra oktober 2017 har Alibaba mere end 500 millioner månedlige aktive brugere på tværs af sin platform. Alibaba har endda overgået store cloud-spillere som Amazon, Google og Microsoft i skyens omsætningsvækst. Det har implementeret bedste strategier for at sikre leverandørernes privatliv og blokerer alle mistænkelige IP-adresser inden for få sekunder.

December 22, 2017