Back to Question Center
0

Web Content Scraper: Er det den bedste måde at få data fra internettet? - Semalt giver svaret

1 answers:

At få data fra nettet er ikke altid en nem opgave. Du har sikkert forsøgt alt for at finde et websted, der indeholder de data, du vil have, men kunne ikke downloade eller kopiere og indsætte indholdet. Men giv ikke op! Der er nogle avancerede måder at få dataene på i et format, der er egnet til yderligere manipulation:

  • Du kan få data fra web-baserede API'er (applikationsprogrammeringsgrænseflader). Mange webapplikationer som Facebook og Twitter giver grænseflader, der giver nem adgang til deres data. Det er ret nemt at få kommercielle og endda regeringsdata ved hjælp af sådanne grænseflader.
  • Du kan også hente data fra PDF-filer - vertaa puhelimia nokia xl. Det kan dog ikke være nemt, da PDF er et format, der er egnet til printere. Der er chancer for, at du mister strukturen af ​​de data, der er nødvendige, når du henter fra en PDF.
  • Der er en avanceret måde at udvinde webdata på - udpakning af data ved hjælp af et websted indholdskraber .

Hvorfor bruge en websideindholdskraber?

Under hensyntagen til den ændrede karakter af indholdet, der er tilgængeligt online såvel som kompleksiteten af ​​web-baserede platforme, er der mange gode grunde til, at du bør overveje at bruge et webstedskraber for at få de oplysninger, du har brug for. Her er et kort overblik over disse grunde:

  • Afskrabning af et websted uden hitch

Ressourcebegrænsning er et aspekt, du skal overveje, når du vælger en metode til at få data fra nettet. I praksis betyder det at fastsætte en grænse for, hvor mange gange en besøgende kan få adgang til et websted uden at blive betragtet som et DDoS (distribueret tjenestenægtning). ) angreb. Hvis du vil få mest ud af din dataudvindingserfaring, skal du bruge en korrekt webindholdskraber . De fleste websteder forsvarer ikke deres indhold fra skrabere, så du kan få de nødvendige oplysninger uden problemer.

  • Bliv anonym under skrabning

Hvis du ønsker at hente data fra et websted privat, er webskrabning den bedste måde at gå om. Et webindholdskraber giver dig mulighed for at lave enkle HTTP-anmodninger uden at registrere. Bortset fra dine cookies og IP-adresse er der intet andet, der kan føre en site admin til dig.

  • Webskrabning får data, der er let tilgængelige

Webskrabning er ikke en raketvidenskab. Der er ingen grund til at kontakte nogen i organisationen eller vente et websted for at åbne en API. Bare find ud af nogle grundlæggende adgangsmønstre, og dit webindholdskraber vil gøre resten af ​​arbejdet.

Du kan bruge webskrabere til at få næsten alle typer data fra stort set ethvert websted. Det er derfor den bedste måde at få data fra internettet i forhold til andre dataudvindingsmetoder. Næste gang du ønsker at få data ud af nettet, skal du bruge et webindholdskraber, og dit arbejde bliver meget nemmere og interessant end nogensinde.

December 22, 2017