Back to Question Center
0

Semalt: Hvad er de bedste programmeringssprog til at skrabe et websted?

1 answers:
Webskrabning, også kendt som dataudvinding og webhøstning, er en teknik til ekstraktion data fra forskellige steder. Web scraping software adgang til internettet enten via webbrowseren eller via Hypertext Transfer Protocol. Webskrabning gennemføres normalt ved hjælp af automatiserede bots eller webcrawlere - empresas de panama. De navigerer gennem forskellige websider, indsamler data og udpakker det som pr brugernes krav. Indholdet af en webside analyseres, formateres og søges, mens dataene kopieres til regneark, når de først er blevet behandlet fuldstændigt i overensstemmelse med instruktionerne.

En webside er bygget med de tekstbaserede markeringssprog som HTML, Python og XHTML. Den indeholder rigdom af information og er designet til mennesker, ikke til webskrabning bots. Imidlertid er forskellige skrabeværktøjer i stand til at læse disse sider som mennesker og få nyttige oplysninger i CSV- eller JSON-formaterne.

Er Python det bedste webskrabningssprog?

Python er dybest set et programmeringssprog, der tilbyder en "shell" til at skrabe data i form af almindelig tekst. Det hjælper brugerne med at udtrække information fra forskellige websider. Python er nyttig, når de digitale marketingfolk eller programmører beslutter at skrabe data manuelt. Med dette sprog kan vi let indtaste koden linjen og se, hvordan dataene bliver skrabet. Python er dog ikke det bedste webskrabningssprog.

Python har hundredvis af nyttige muligheder designet til at spare tid. Det er for eksempel berømt blandt de akademiske og dataforskningseksperter. Python gør det nemt for os at søge nyttige data og akademiske artikler online. Men når det kommer til webskrabning, er Python ikke lige så effektiv som C ++ og PHP. Python er bedst kendt for sin indbyggede support og gemmer data i almindelige formater som JSON og CSV.

De bedste programmeringssprog til webskrabning:

Det er nu klart, at Python ikke er det bedste sprog til webskrabning. I stedet foretrækker mange programmerere og datavidenskabere C ++, Node. js og PHP over Python.

Node. js:

Det er godt at skrabe og krybe forskellige steder. Node. js er egnet til dynamiske websteder og understøtter distribueret gennemgang på internettet. Dette sprog er nyttigt til skrabning af data både fra de grundlæggende og avancerede hjemmesider.

C ++:

C ++ giver god ydeevne og er omkostningseffektiv. Dette sprog er langt bedre end Python og sikrer kvalitetsresultater. Det anbefales dog ikke til virksomheder på grund af dets komplicerede koder. PHP:

PHP er det bedste sprog til webskrabning. I modsætning til Python og C ++ skaber PHP ikke problemer, mens planlægning af opgaver og skrabning af indhold fra forskellige hjemmesider. Det er som en all-rounder og håndterer de fleste af web crawling og dataudvindingsprojekter på internettet. Importere. Io og Kimono Labs er de to kraftfulde dataskæringsværktøjer baseret på PHP. De har gode funktioner og kan skrabe et stort antal websider om en time eller to. Desværre giver Beautiful Soup and Scrapy (som er baseret på Python) ingen støtte som PHP-baserede dataudvindingsværktøjer.

Nu er det klart, at alle programmeringssprog har deres egne fordele og ulemper. PHP er imidlertid langt bedre end Python og er det bedste webskrabningssprog. Det giver bedre faciliteter til brugerne og kan nemt håndtere store projekter.

December 22, 2017