Back to Question Center
0

Den nemmeste og mest effektive Web Scraping Tools - Semalt Opinion

1 answers:

Webskrabningsværktøjer bruges til at indsamle, minde og skrabe data fra forskellige steder. De fleste søgemaskiner bruger skrabet data til at gennemgå websider og finde, hvad netværket i øjeblikket taler om. For ikke-tekniske brugere er det svært at vide, hvilket webskrot ing værktøjer er de bedste. I modsætning hertil bruger markedsforskere og analytics virksomheder avanceret webskrabning og crawler-software til at få deres værker gjort, og har ikke noget problem at vælge det rigtige værktøj - cannot login to ispconfig 3.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub er Firefox-tilføjelsen med masser af dataudvinding og webgennemgangsfunktioner. Det forenkler din websøgning og kan gemme uddragne data i et korrekt og pålideligt format. Outwit Hub har en brugervenlig grænseflade og kan skrabe en hel hjemmeside i løbet af få minutter. Det er et af de bedste og enkleste web crawler værktøjer på internettet.

2. Importere. io:

Det er en gratis site scrape r, der tillader coping blogs eller websites helt eller delvis i harddisken. Dette webcrawlerværktøj scanner specifikke websider og opretholder kvaliteten af ​​skrabede data, før den hentes til din enhed. Du kan foretage forskellige indstillinger for at konfigurere den måde dit websted bliver gennemset på. Importere. io indeholder ikke den virtuelle DOM eller JavaScript-parsing.

3. Scraperwiki:

Scraperwiki er et populært websted, der er gratis. Det giver øjeblikkeligt skrabet data og er tilgængelig til Linux, Windows, Unix og Sun Solaris systemer. Ved hjælp af Scraperwiki kan du nemt downloade filer, fotos og videoer uden behov for koder. Proxy support er også tilgængelig med dette web crawler værktøj for at maksimere hastigheden og sikre godkendelse.

4. Octoparse:

Octoparse er en meget kraftfuld webskraber . Den er velegnet til alle slags data og får altid de nøjagtige resultater. Octoparse kan bruges til at rippe hjemmesider med sine omfattende funktioner og funktionaliteter. Den har to hovedtilstande (Advanced Mode og Wizard Mode) og er velegnet til både programmører og ikke-programmører. Dens point-and-klik-brugergrænseflade giver dig mulighed for at få fat i dine data i form af tekst, HTML og Excel og hente den til din harddisk inden for få sekunder.

5. Kimono:

Kimono er en af ​​de bedste og nemme at bruge web-crawlere på nettet. Du kan bruge den til at rippe flere websteder og blogs og downloade hele webstedet på din harddisk. Det er bedst kendt for sin brugervenlige grænseflade. Når du lancerer Kimono, vil du kunne indtaste webadressen og fremhæve de data, du vil skrabe. Det vil holde de skrabede data gemt i sin egen database, så du kan bruge den når som helst og hvor som helst. Kimono understøtter mere end 13 sprog og giver FTP-support til sine brugere.

6. Mozenda:

Mozenda er en berømt udvidelse med mange funktioner og funktioner. Det hjælper dataforskere, digitale marketingfolk og programmører. Du kan eksportere dine data til Google regneark, og Mozenda kompromitterer aldrig kvalitet. Det er et godt værktøj til både begyndere og eksperter, der fungerer lige i din webbrowser.

December 22, 2017