Back to Question Center
0

Semalt Talks Om Fem forskellige måder at downloade hele webstedet til offline brug

1 answers:

Nogle gange skal vi have adgang til et webstedsindhold, mens de er offline. Til dette skal vi sikkerhedskopiere sine filer, men de fleste hosting-tjenester tilbyder ikke denne mulighed. Vi vil måske efterligne strukturen på et populært websted, samt finde ud af, hvordan dens CSS- eller HTML-filer ser ud. Uanset hvad der er tilfældet, er der forskellige måder at downloade hele webstedet for offlineadgang. Ved hjælp af et af nedenstående værktøjer kan du trygt downloade et helt websted eller det krævede antal sider - dofollow backlinks list 2012. Når de kræver godkendelse, kan du vælge deres gratis versioner og ikke betale noget for præmieplaner. Disse værktøjer er især velegnede til opstart og mellemstore virksomheder.

1. HTTrack

HTTrack er et berømt program eller software til at downloade en hel hjemmeside. Dens brugervenlige og moderne interface letter eksponentielt brugerens arbejde. Du skal bare indsætte webadressen på det websted, du vil skrabe og downloade det for offlineadgang.

Du kan enten downloade hele hjemmesiden eller fremhæve flere sider for at hente dem automatisk på din harddisk. Du skal også angive, hvor mange samtidige forbindelser du vil åbne for download. Hvis en bestemt fil tager for lang tid at downloade, er det muligt at afbryde processen med det samme.

2. Getleft

Getleft er et relativt nyt og moderne program med mange funktioner og en brugervenlig grænseflade. Når du er downloadet og lanceret, skal du trykke på "Ctrl + U" for at komme i gang. Indtast en URL og gem mapperne. Før downloadingen starter, vil Getleft spørge dig, hvor mange filer du vil downloade, og om de indeholder tekster og billeder. Når downloadingen er gennemført, kan vi også gennemse hele hjemmesiden offline.

3. PageNest

PageNests funktioner ligner dem fra Getleft og HTTrack. Du skal indtaste webadressen og få den hentet på din harddisk. Brugere bliver bedt om sådanne væsentlige som navnet på et websted, og hvor det skal gemmes. Du kan også vælge de ønskede indstillinger og justere indstillingerne.

4. Cyotek WebCopy

Med Cyotek WebCopy skal du bruge de foruddefinerede adgangskoder til godkendelse. Du kan også oprette reglerne med dette seneste program og få hele webstedet downloadet øjeblikkeligt til offline brug. Den samlede størrelse af et downloadet websted og det samlede antal filer vises i højre hjørne af dit skrivebord.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedia råder os ikke til at bruge almindelige værktøjer som Import. io og Kimono Labs for at få de data, der downloades til offline brug. I stedet anbefaler det altid Wikipedia Dumps, da dette program sikrer kvalitetsresultater. Du kan downloade hele webstedet i XML-formatet, udvinde data, der er til gavn for dit websted eller online-forretning.

December 22, 2017