Back to Question Center
0

Semalt Expert definerer muligheder for HTML-skrabning

1 answers:
Der er flere oplysninger på internettet end ethvert menneske kan absorbere i en levetid.

. Websites er skrevet ved hjælp af HTML, og hver webside er struktureret med bestemte koder. Forskellige dynamiske websteder giver ikke data i CSV- og JSON-formater og gør det svært for os at uddrage oplysningerne korrekt - spin magic casino. Hvis du vil udtrække data fra HTML-dokumenter, er følgende teknikker mest egnede.

LXML:

LXML er et omfattende bibliotek skrevet til parsing af HTML og XML dokumenter hurtigt. Det kan håndtere et stort antal tags, HTML-dokumenter og giver dig ønskede resultater i løbet af få minutter. Vi skal bare sende anmodninger til sit allerede indbyggede urllib2 modul, der er bedst kendt for dets læsbarhed og præcise resultater. Smuk suppe:

Smuk suppe er et Python bibliotek designet til hurtige turnaround projekter som data skrabning og indhold minedrift. Den konverterer automatisk de indgående dokumenter til Unicode og de udgående dokumenter til UTF. Du behøver ingen programmeringsfærdigheder, men den grundlæggende viden om HTML-koder vil spare tid og energi. Beautiful Soup analyserer ethvert dokument og gør et træ traversale ting til sine brugere. Værdifulde data, der bliver låst på et dårligt designet websted, kan skrabes med denne mulighed. Derudover udfører Beautiful Soup et stort antal skrabningsopgaver på få minutter og får dig data fra HTML-dokumenter. Det er licenseret af MIT og virker på både Python 2 og Python 3.

Scrapy:

Scrapy er en berømt open source ramme for skrabning af data, du har brug for fra forskellige websider. Det er bedst kendt for sin indbyggede mekanisme og omfattende funktioner. Med Scrapy kan du nemt udtrække data fra et stort antal websteder og behøver ingen specielle kodningsevner. Det importerer dine data til Google Drive, JSON og CSV-formater på en bekvem måde og sparer meget tid. Scrapy er et godt alternativ til import. io og Kimono Labs.

PHP Simple HTML DOM Parser:

PHP Simple HTML DOM Parser er et glimrende værktøj til programmører og udviklere. Det kombinerer funktioner i både JavaScript og Beautiful Soup og kan håndtere et stort antal webscraping projekter samtidig. Du kan skrabe data fra HTML-dokumenterne med denne teknik.

Web-høst:

Web-høst er en open source webskrabningstjeneste skrevet i Java. Det samler, organiserer og skraber data fra de ønskede websider. Web-høst udnytter etablerede teknikker og teknologier til XML-manipulation, såsom regulære udtryk, XSLT og XQuery. Det fokuserer på HTML- og XML-baserede hjemmesider og skraber data fra dem uden at gå på kompromis med kvaliteten. Webhøst kan behandle et stort antal websider om en time og suppleres med brugerdefinerede Java-biblioteker. Denne service er bredt kendt for sine velkendte funktioner og gode udvindingsfunktioner. Jericho HTML Parser:

Jericho HTML Parser er Java-biblioteket, som lader os analysere og manipulere dele af en HTML-fil. Det er en omfattende løsning og blev først lanceret i 2014 af Eclipse Public. Du kan bruge Jericho HTML parser til kommercielle og ikke-kommercielle formål.

December 22, 2017