Back to Question Center
0

Hvilket backlink viewer værktøj kan hjælpe mig med at opbygge den ideelle profil af weblinks?

1 answers:

Godt backlinks er først og fremmest kendt for deres værdi at levere en mere brugervenlig browseroplevelse gennem hver websteds eller blogs sideindhold. Med hensyn til interne links, hvis deres struktur er ordentligt organiseret, vil de egentlige besøgende navigere dybere ind i hvert indholdsafsnit på lethed. Det er ikke nødvendigt at sige, at det længere besøg betales af hver besøgende, jo flere handlinger tages i gennemsnit, og jo mere autoritet vil blive tildelt af de store søgemaskiner (som Google selv og Yahoo og Bing). Faktisk er backlinks blandt de øverste hitters regerende over det moderne område af SEO. Så din weblink profil er værd at undersøge i det mindste med et par brugsbestemte backlink viewer værktøjer, er det ikke?

backlink viewer

Drej Link Building til fuldt kontrollerbar proces

Men hvordan får man den maksimale ranking ydeevne på Googles SERP'er? Hvordan man bruger den rigtige brug af backlinks? Hvad skal du gøre, når noget går galt? Og hvilke er de mest sandsynlige straffe, skal det ske så? Og hvorfor skal du køre den kedelige backlinksundersøgelse trods alt? Nå, det er, når sjovet begynder - og der kommer et stort udvalg af forskellige backlink viewer værktøjer. Og ja, de kan hjælpe dig med at opbygge din ideelle profil af weblinks - alanadı satın al. Hvilket backlink viewer-værktøj skal du vælge for din top-featured hjælper? Lad os begynde at rulle ind!

Før vi starter, lad os sørge for at vi følger disse tre konventionelle linkbyggeteknikker for at gøre den "ideelle" profil af weblinks - Ingen backlink viewer værktøj eller andre analytiske rammer kan hjælpe med den rigtige start. Derfor anbefaler du at koncentrere dine forsøg på følgende:

  1. Husk, indhold er altid kongen, ligesom med originale on-the-go'er, site search optimering. Det betyder, at du altid skal holde dig til kvalitetsindhold, der leverer værdi - først og fremmest.
  1. Indstil nye backlinks lever kun efter præcis verifikation og omhyggelig godkendelse.
  1. Afstå fra at handle eller bytte med backlinks til enhver pris, og aldrig ansøge om PBN'er (private blog-netværk).

Vidste du det hele længe?

Hvad der kan være overraskende for mange nybegyndere, der er websitere, er så langt, at ikke alle links er skabt af samme art. Er du sikker på at du bygger dem til det rigtige formål? Trods alt vil din nuværende profil af weblinks være i stand til at opfylde de passende forventninger i SEO? Lad os gøre forskellen - det er, at nogle backlinks er bestemt til at levere ganske betydelige og fuldt målbare fordele i SEO. Mens de andre ikke har nogen egentlig vægt, der ses af de store søgemaskiner som helt ugyldige. Hvad mere er - her kommer vi ind i en absolut delikat kryds - faktisk kan backlinks lige så meget være skadelige, især når der tages højde for sådan ukorrekt brug for langdistancen.

Backlink tools

Hver smag har en anden smag

Sæt den på almindelig engelsk, forskellige links er designet til at komme i flere forskellige smag - det er fordi ikke hvert eneste link er overførsel (eller er beregnet til at passere) gennem backlinking gateway til SEO. Jeg mener, at backlinking-nøglen til søgoptimeringen er PageRank (a. k. -en. TrustRank) usædvanligt vigtigt kvalitetsmetrisk system scorede fra 0 til 10. Brugen af ​​denne grundlæggende definition er generelt accepteret til at konvertere hver websides betydning, pålidelighed og autoritet til temmelig meget præcis benchmarkindikator.

Så lad os udtale det endnu engang - før noget andet, skal din "ideelle" weblink profil kun opnås med de rigtige backlinks. Med hensyn til SEO betyder det, at du skal holde dig fri af omdirigere og ikke-følge links, eller i det mindste undgå at bruge dem uden et rimeligt formål.

Omdirigere Links

Omdirigeringslinket står for de specielle type links, der er afhængige af omdirigering (almindeligvis skrevet i PHP) - at bringe dig til den påtænkte hjemmeside via en mellemliggende side (inden for samme værtwebsite ), i stedet for at forbinde dig direkte til målet i ét skud.

Links med Nofollow

Nej-Følg links er integreret med Nofollow HTML attributværdi. Denne form for links er langt fra det oprindelige koncept for et hyperlink designet til SEO-formål pr. Definition. Så i stedet for at satse på SEO, henviser links til Nofollow direkte til webadressen på målwebstedet i ét skridt - uden nogen myndighed eller tillid til overførsel overhovedet. Selvfølgelig blev No-Follow-links designet af en række grunde - for eksempel tjener de at modstå visse typer søgemaskine spam (ellers for at forhindre spamdexing). De er også vant til at forlade døren åben for menneskelig browsing oplevelse udelukkende (i. e. , de passerer ikke link-juice). Så ved hjælp af No-Follow link attributten kan være en velformuleret beslutning, e. g. , især for de webmastere og webstedsejere med en hensigtsmæssig tilknytning til spam-sider.

Smart Pick fordele

Med alt på plads, lad os komme tilbage til vores aktuelle diskussions punkt - hvilket backlink viewer-værktøj kan danne den ideelle profil for weblinks? Nå, det afhænger. Simpelthen fordi jeg har testet for mange forskellige analytiske værktøjer gennem det seneste år - med alle deres unikke funktioner og uheldige svage punkter begge. For mig fandt jeg følgende muligheder de mest fornuftige - Mozs Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Majestic SEO Toolkit og Ahrefs Backlink Viewer / Checker Tool. Selvfølgelig er det kun op til dig at beslutte - men jeg insisterer på, at du forsøgte hver af dem, i det mindste kort. Bemærk, at jeg har kommet til et velformuleret valg, der kun vælger de bedste backlinkvisningsværktøjer og udfører analytisk software - i betragtning af den faktiske værdi af deres praktiske forslag, kvalitetsbrugeroplevelse, intuitivt sæt grundlæggende muligheder og de ultimative resultater, herunder en yderst præcis konkurrencedygtig indsigt.

Backlinks for website

Hold trusler på spil

Til konklusion vil jeg gerne præsentere dig meget grundlæggende for at forme din ideelle profil af weblinks. Jeg mener, at inden du udforsker de nye horisonter med dit nyligt fremhævede backlink viewer-værktøj, kan du bedre rette dit allerede eksisterende rod. Få en ren start - brug Googles Disavow Tool til at slippe af med alt, hvad der kan skade din SEO-strategi i målestok eller i det mindste sænke kvaliteten af ​​din backlink-profil til en vis grad. Kort sagt, selvom du bare føler noget mistænkeligt om et bestemt websted, du er forbundet med - pas på at fjerne eventuelle sandsynlige negative virkninger. Hvis du gør det, skal du bruge disavow-værktøjet til at "fortælle" Google for ikke at overveje disse underlige links, du er stadig usikker på, i det mindste for øjeblikket. På den måde bruger mange professionelle webmastere dette grundlæggende værktøj (i stedet for de populære backlinkvisningsværktøjer) - bare for at gå tilbage og fortryde, justere eller lave en hurtig løsning for tidligere SEO-praksis, de har holdt på hold for nogle specielle betragtning.

December 22, 2017