Back to Question Center
0

Hvordan lykkedes det at opbygge backlinks til din hjemmeside den naturlige måde?

1 answers:

Selvfølgelig er det ud af spørgsmålet om at bygge backlinks til dit websted er blandt de vigtigste elementer til succes i Search Engine Optimization. Det forstås også, at der er masser af forskellige metoder til at køre en ordentlig linkbyggestrategi. Men hvad betyder at bygge backlinks til din hjemmeside den naturlige måde? Nå, det afhænger. For mig mener jeg, at mit nylige forsøg på at forme en naturlig linkprofil syntes ret succesfuld. Så lad os gøre det klart - at bygge backlinks står naturligvis for et "fair play" uden at snyde og krænke Google's vigtigste webmaster retningslinjer - san jose company networking. Og jeg vil kort se på de mest alvorlige og farlige "unaturlige" metoder i linkbygningen (du bør undgå dem for enhver pris!). Jeg håber, at du finder dem rimelige, når du opbygger backlinks til dit websted - den bedste naturlige mulighed.

building backlinks to your website

Undgå at opbygge backlinks til dit websted med:

Linkudvekslinger og -hjul

Linkudvekslinger er blandt de mest lovende link bygning praksis, men det bør stadig undgås - først og fremmest. Og der er utallige webplatforme og forskellige online-software, der tilbyder at lave en aftale med bytteforbindelser. Selvfølgelig kan udveksling med nogle backlinks med dine medbogs bloggere være en rigtig god ide. Men beskæftiger sig med bytteforbindelser på linkudvekslinger samt linkhjul (a. k. -en. pyramideordninger af linkbygning) fører ofte til en enorm overdreven belastning med for mange lavkvalitets backlinks, som syntes næsten på kort tid. Det betyder, at det er faktisk spild af tid og penge at søge om koblingsudvekslinger eller -hjul.

Hvad mere er - at gøre det konsekvent er nok den bedste måde at få en alvorlig negativ opmærksomhed fra de store søgemaskiner som Google selv. Og det betyder intet andet end en alvorlig rangering straf truende over dit websted eller blog. Derfor er udveksling med links absolut ikke den naturlige måde at bygge backlinks på dit websted, ikke?

Irrelevante kilder

Irrelevante nichewebsites eller blogs er noget andet, der aldrig bør bruges til at opbygge backlinks på den naturlige måde. Faktisk, hvis du overdriver med at gyde for mange backlinks med tredjeparts kilder, der ikke har noget at gøre med dit hovedemne eller branchesfære, vil sådanne links give dig mindst en meget lille (hvis ikke nul) vægt til din PageRank. Eller i værste fald kan du lige så godt blive straffet af Google i betragtning af sådanne aktiviteter som absolut vanskelige og manipulerende.

link building seo

Betalede og andre mistænkelige steder

Den officielle politik i verdens søgegigant giver udtryk for en klar besked - køb eller salg af backlinks direkte ville under alle omstændigheder være uacceptabelt. Det handler kun om betalte links - skal det ske, at Google registrerer en kommerciel ordning med byggeprofilprofiler, det vil bringe hammeren ned på alle sider af aftalen. På trods af betalte backlinks kan det ofte virke fuld kvalitet og naturlige og kvalitetsmæssige, risikoen er for stor.

Blandt de øvrige mistænkelige steder, der aldrig vil gøre for at opbygge backlinks til din hjemmeside, den naturlige måde, anbefaler jeg at styre fri af artikler af lav kvalitet og link gårde. Ja, noget omkring to år siden var de meget fordelagtige for at skabe billige links på lethed - jeg skulle indrømme denne kendsgerning. Men nu fungerer disse ordninger ikke mere, selvfølgelig, medmindre du virkelig vil tjene dig selv en hurtig og ofte irreversibel rangordning.

December 22, 2017