Back to Question Center
0

Hvordan kan kommentarbacklinks forbedre min site rangering på SERP?

1 answers:

Du har sikkert hørt mange forfærdelige oplysninger om at opbygge kommentar backlinks og negativt forbeholdt denne teknik. Men jeg vil have dig til at tage et øjeblik og nærme denne strategi med et åbent sind. På trods af denne strategiens dårlige omdømme kan udnyttelse af blogkommentarer som en backlink-strategi hjælpe dig med at etablere gode relationer med dine potentielle kunder og opbygge dit brand autoritet inden for dit markedssnit. Du skal dog have en korrekt tilgang til at oprette kommentar backlinks for at opnå et godt SEO resultat. Ellers vil du se mistænkelig i søgemaskinernes øjne og kan endda få straffe for spammy link bygningsteknikker - debt settlement and negotiation.

I denne artikel vil vi diskutere nye måder at opnå link juice fra kommentarer. Du kan glemme alt du har læst før. Den tilgang, vi skal dele med dig, ligner ikke nogen andre linkbyggeteknikker, der kræver brug af follow-up, nofollow, søgeord eller andre ting, du plejede at høre.

Den nye måde at få kommentarer backlinks på

Lad os diskutere hvilke trin du skal følge for at opnå kvalitetskommentarer tilbagekoblinger inden for en kort periode.

  • Find de rigtige blogs

I den indledende fase af din linkbyggingskampagne skal du finde de rigtige blogs for at generere dine links der. Du skal udføre din nichemarkedsundersøgelse og finde webkilder, der får nogle gode trafik og engagement. Det er ikke indlysende at kigge efter de bedste industriblogger. I stedet for det kan du finde mellemliggende PR-blogs eller fora med en betydelig mængde aktive kommentarer til den.

For at finde det, du har brug for, kan du kun indsætte en bestemt forespørgsel til Google. For eksempel, hvis din virksomhed serveres på det medicinske område, kan du spørge en søgemaskine til en forespørgsel "TOP medicinske blogs" eller "fora for læger. "Som et resultat vil du give en liste over TOP blogs baseret på nogle sociale aktier og kommentarer de blogs modtager.Når du har fundet egnet til din virksomhed, har brug for webkilder, kan du fortsætte med at filial ud af følgende links fra kommentatorer til deres blog. Det vil hjælpe dig med at øge din base af partnerwebsteder.

  • Organisering af dine blogs

Brug RSS abonnementer i Google Reader til at holde styr på blogs i din branche. Opret forskellige mapper for hvert emnes websted. Strømning af denne proces, du vil observere, hvilke kategorier der har indlæg, der er blevet opdateret for nylig.

  • Prøv at være først

Det er ikke tilrådeligt at oprette kommentarer backlinks i det irriterende forum måde blot at skrive irrelevante, spammy kommentarer. Du kan være den første, der efterlader en kommentar under posten, men først efter at have læst det og tænkt over det vittige og rimelige svar. Hvis dit primære link er engagerende og stikker til det punkt, vil andre kommentatorer højst sandsynligt klikke på det for at kontrollere, hvem du er. Det er derfor, hvis du er den første, er dine ændringer højere, end hvis du kommer til festen efter mange andre kommentatorer.

December 22, 2017