Back to Question Center
0

Hvordan vil fulde backlinks se ud i 2018?

1 answers:

Da søgemaskiner løbende ændrer deres rankingalgoritmer og giver nye rankingopdateringer, spekulerer mange webmastere om, at de skal investere i at bygge follow-backlinks eller ej. I lyset af de seneste Google Penguin og Panda opdateringer har websejere ejet nogen tvivl om muligheden for at følge indgående links i 2018. Denne artikel er designet til at fjerne alle misforståelser om styrken af ​​backlinks og lære dig at bygge kvalitet backlinks i dette og kommende år.

Backlinks i søgemaskinens øjne

Siden begyndelsen af ​​søgemaskinens historie har backlinks været en integreret del af deres algoritmer. Først og fremmest tjente de at opdage nyt indhold og beregne autoriteten i et dokument. Men først vurderede Google kun antallet af backlinks uden at være opmærksom på kvaliteten af ​​de kilder, de kommer fra - oculos de sol feminino bom e barato. Jo flere referencer en webkilde har fået, jo højere er dens autoritet, vil være i søgemaskinernes øjne. I øjeblikket bruges backlinks til at opdage det nye eller opdaterede indhold såvel som til prioriteringen af ​​gennemsøgning.

For at forhindre al spam-aktiviteter og overtrædelse af søgemaskinens regler har Google oprettet retningslinjer for webmastere, herunder de bedste linkbyggepraksis. Disse regler har ikke ændret sig meget over tid. Alligevel er alle webmasteraktiviteter, der er beregnet til at manipulere webstedets placeringer, fortjente at blive straffet med Googles strafferetlige sanktioner.

Med en udvikling af søgemaskineoptimering, søgte flere og flere virksomheder forskellige måder at opnå backlinks på. Webmastere forsøgte at finde korte gevinster for at opnå højere positioner på Google SERP. Som et resultat, websteder, der ikke fortjener at rangere højt opnået TOP Google stillinger ved at engagere sig i Google Webmaster Retningslinjer krænkelser. Det lancerede en start på massiv link salg og købskampagne på et digitalt marked. Som følge heraf har søgemaskineoptimeringsindustrien brudt nogle effektive linkbyggeteknikker, såsom gæstebog, pressemeddelelser, artikelmarkedsføring, blogkommentarer, sociale medier, forumindlæg osv.


For øjeblikket kræver Google stadig, at backlinks bliver voucheret af webstedets ejer eller ikke passere PageRank.

I 2012 etablerede Google sin pingvinalgoritme, hvorefter alle spammy backlinks blev devalueret, og hjemmesider der skabte dem blev straffet. Samme år oprettede Google disavow-værktøj i Google Search Console for at gøre det muligt for webstedsejere at slippe af med deres spammy links med ringe kvalitet med et enkelt klik.

Som du kan se fra begyndelsen har Googles synspunkt været at undgå at opbygge links for at øge rangordningen i søgemaskiner. En masse uerfarne webmastere har fejlagtigt fortolket denne politik, og linket sanktioner som følge af denne politik som "Google er imod link bygning eller link bygning er ikke værd at investere længere". For at sortere ud, er Google ikke mod backlinks. Tværtimod bruger Google backlinks som et rankingskriterium for andre 200 kriterier. Google arbejder dog hårdt for at forbedre brugernes søgeoplevelse. Derfor kæmper Google løbende mod rangordnede manipulationer for at give søgninger kun værdifulde websites med relevans for deres forespørgselsindhold.

December 22, 2017