Back to Question Center
0

Hvordan kan hotelvirksomhedswebsteder få backlinks til SEO?

1 answers:

Dens høje konkurrenceevne skelner mellem hotelmarkedet. Derfor er byggekvalitetsforbindelser til hotelwebstedet af højeste prioritet.

En backlink er et hyperlink fra en anden webkilde, der peger på dit domæne - nokian wr suv g2. Hvert backlink bør være omgivet af relevant og engagerende indhold for at bringe trafik til den linkede kilde. Desuden skal links gemmes i en ankertekst med et af de mest relevante søgeord, du gerne vil målrette mod på søgemaskiner.

Hver indkommende link, der peger på dit hotel hjemmeside giver dig en stemme i søgemaskinens øjne. Jo mere kvalitet indgående links peger på dit websted, jo mere autoritet får du fra søgemaskiner, og efterhånden jo højere vil du rangere på SERP.

Der er mere kompleksitet at backlinks end det. Søgemaskiner tager højde for talrige algoritmer til at bestemme din nøjagtige placeringsplacering (faktisk er der mere end 200 Google rankingfaktorer). Din domæne myndighed og brand omdømme spiller også en rolle i, hvor værdifuldt dit backlink er.

Denne korte post er designet til at dele med dig nogle linkbyggeshemmeligheder, hvordan du får backlinks til SEO. Disse metoder hjælper dig med at øge kraften på dit hotelwebsted og blive en markedsleder. Praktiske måder at få backlinks til hotel hjemmeside SEO

  • Gennemgang af online virksomhedsmapper

Denne link byggemetode vil være effektiv for de hotelvirksomheder, der gerne vil øge deres lokale præstationer.

Det er en ganske enkel måde at erhverve indkommende links på. Alt du behøver er at finde relevante online-kataloger, hvor dit indhold kan medtages. Jeg formoder, at forretningsvirksomhedens indhold vil se naturligt ud på nabolagets hjemmesider, lokalsamfund og byfirmaer. Du kan også søge efter handelsrelaterede industrier, såsom hospitalsforeninger og lokale turistorganisationer.

Du kan finde disse online-forretningskataloger på to måder. Den første er at foretage en Google-søgning efter sådanne forespørgsler som "gæstebogskatalog + bynavn", "firma directory + bynavn", "rejsesamfund + bynavn" og så videre. En anden måde er at lave en markedsnitanalyse, der implementerer et af de online professionelle værktøjer (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer osv.)

  • Vis dine offline forbindelser online

Du kan generere flere kvalitets backlinks ved at forsøge at overføre alle dine nuværende offlineforbindelser til online verden. Hvis du leder en hotelvirksomhed, har du mange samarbejdspartnere og forretningsforbindelser med andre lokale virksomheder som fødevareleverandører, rengøringsvirksomheder, underholdningstjenester og så videre. Mest sandsynligt har disse lokale virksomheder allerede etableret deres forretning online, men du ved stadig ikke om det. Derfor bør du kontrollere disse oplysninger og gøre dit bedste for at vise dine offlineforbindelser online. Dine forretningspartnere vil med stor sandsynlighed glade for at etablere gensidigt fordelagtige tværfremmende forretningsforbindelser.

Desuden kan du give dine leverandører et godt vidnesbyrd om deres ydelser. I forvejen kan de sætte dit domæne-URL på deres salgsside i listen over højt prioriterede kunder eller også skrive en tilbagemelding om din virksomhed.

December 22, 2017