Back to Question Center
0

Kan du hjælpe mig med de bedste hjemmesider til backlinks på sociale medier?

1 answers:

Ja, der er mange forskellige sociale medier hjemmesider og populære online platforme med høj PageRank og DA (domæne myndighed), som kan blive virkelig gavnlige steder at blive forbundet med. Før du gennemgår de bedste hjemmesider for backlinks på sociale medier, bemærk det nedenfor, jeg skal kun vise dig de store - som du måske allerede er bekendt med løveparten af ​​disse overfyldte netværk. Så lad os se, hvordan du opbygger din online tilstedeværelse, og på hvilken måde du skal frøde hovedindholdsstederne. Faktisk er alt hvad du behøver, at give mere faktiske værdi til dine indlæg. Husk, du skal levere ekstra værdi med dit indhold. Sagen er, at ethvert stykke af dine skrifter på sociale medier skal være rent værdifuldt og matche dine nicheinteresser - tecnica fotografia. Desuden tror jeg at gøre alting delbart og så indbydende til links som muligt er den eneste måde at overleve og holde sig uden for den tætteste konkurrence, der kører den sociale verden af ​​moderne medier. Til det punkt lad os se på de bedste hjemmesider for backlinks derude.

LinkedIn

Dette populære netværk er nok blandt de bedste hjemmesider for backlinks på sociale medier. Faktisk har LinkedIn mange forskellige steder, der forlader døren åben for at skabe en flok links til værdi. Her kan du tilføje profilforbindelser, samt links til de almindelige korte indlæg og mere detaljerede dem på dit hovedsted.

Pinterest

Pinterest viser sine stærkeste sider, når det kommer til nøjagtigt målrettet indhold, som f.eks.Denne platform er også fint til at ombygge en del af dit almindelige tekstindhold til noget mere visuelt og iøjnefaldende men alligevel informative data, jeg. e. , infographics, regneark og så videre. Tip: Brug Pinterest til at bygge links vedrørende din hovedlink byggestrategi ville have en kumulativ effekt, så tøv ikke med at kombinere denne med nogle andre bedste websites til backlinks.

Instagram

Især denne platform er ofte forsømt. Derfor nævnes det sjældent blandt de bedste hjemmesider for backlinks på sociale medier. Og det er, at Instagram faktisk kan blive en rigtig guldminde - da du har et glimrende billedsprog og kloge, kreative ideer til omformning af visuelt indhold. Bemærk dog, at digitale markedsførere trængte der, gjorde stedet til en absolut udfordrende, der var en hård konkurrence på markedet.

Google Plus

For nogle tid siden kan visse profilforbindelser, såvel som dem på Google+, have lidt mere vægt end normale links som regel. Selvfølgelig er denne ubalance blevet fjernet med den nyeste Panda algoritme opdatering. Ikke desto mindre er den sociale platform af verdens søgekæmpe stadig værd at slippe nogle værdifulde links under nogen omstændigheder. Bare husk - at linke til Google+ er en praktisk bevist måde for potentielt hurtigere og mere effektiv indeksering.

Tumblr

Det er det! Vi er endelig kommet på tværs af denne rigtig smarte måde at opbygge backlinks på. I betragtning af at det er en vanskelig opgave at bruge Tumblr til generering af links. Ikke desto mindre er det værd at prøve dig selv på denne meget populære ressource - når du har fået et godt backlink og fik det til at cirkulere, kan du få potentielt ubegrænsede linkbyggemuligheder i løbet af årene - takket være mange tusind underdomæner på Tumblr.

December 22, 2017