Back to Question Center
0

Hvordan begynder du at få kvalitets backlink-webadresser til dit websted?

1 answers:

De mennesker, der læser denne artikel, gør sandsynligvis deres bedste for at øge deres SEO-indsats og forbedre brandets synlighed på SERP. Du har gjort en masse arbejde på dit websted for at bidrage til din søgemaskine optimeringsindsats på webstedet, men der er stadig ikke noget resultat. Så det er på tide at kontrollere, hvad du ellers kan gøre med dit websted. Har du nogensinde tænkt på backlink-webadresser, og hvordan de kan påvirke dine webstedsrangeringer? Oprettelse af SEO-venlige webadresser er en af ​​de væsentlige optimeringspraksis, der ikke kan udelades, hvis du ønsker at få målrettet trafik til dit websted - navy blue fascinators australia map. Denne artikel vil hjælpe dig med at lære nogle grundlæggende SEO-tricks til at skabe veloptimerede backlink-webadresser.

backlink url

Måder at forbedre backlink URL'er

Husk det menneskelige element

Den primære regel du bør følge optimerer din websted er, at du skal gøre alt for din hjemmeside besøgende fordel. Søgemaskiner sætter stor pris på og belønner websites, der giver brugerne en perfekt søgeoplevelse. I dag er det en afgørende rankingfaktor. Derfor bør du ikke kun bekymre dig om Google bots, der analyserer dine websider, men også om brugerens fortolkning af dine webadresser, da det kan påvirke din søgemaskine optimering betydeligt.

Hvis dine webadresser f.eks. Ser for lange og komplicerede ud, vil dine potentielle kunder simpelthen ikke klikke på dit link. Som følge heraf vil det reducere antallet af mennesker, der kommer til dit websted og nedbringe din søgemaskine optimering indsats.

Så når du opretter backlink-URL'er til dit websted, skal du huske på følgende menneskelige elementer:

  • domæne
Regel, brugere, der kigger gennem søgeresultaterne, forsøger at udelade sådanne domæner som. net eller. Biz, da de betragter sådanne områder som kvalitet, ikke-anerkendt og spammy. Brugere er mere tilbøjelige til at klikke på websteder, der har en vis værdi og tillid. F.eks. com domæner anses for at være mere anerkendte og troværdige. Derfor er du nødt til at finde dette, når du vælger et passende domæne til dit websted.

Hvis dine potentielle kunder ikke kan forstå dine webadresser korrekt, har du små chancer for at få målrettet trafik til dit websted og konvertere det ind i salget. Enhver vil gå til et websted, der ikke kan læses.

backlinks seo

Brug søgeord

Søgeord ligger i kernen i din søgemaskineoptimeringskampagne og opret din hjemmeside tilstedeværelse online. Det er en ret smart idé at indarbejde dem i dine webadresser, da det er en glimrende mulighed for at hævde din online forretning. Ved at placere dine målrettede søgeord i høj opløsning i din webadresse giver du målrettet målgruppe præcis, hvad de står over for efter dit websted. Når man analyserer websites for at give et passende svar på brugerens forespørgsel, tager Google et kig på søgeord i webadresser. En optimeret URL giver et notat med for søgebots, uanset om de skal analysere dit websted eller ej som via URL, kan de få et eksempel på dit indhold af dit websted. Sørg for, at du ikke bruger et gentaget søgeord inden for din webadresse, da det ikke vil have en sådan effekt som et unikt, relevant langtidsstilt søgeord.

December 22, 2017