Back to Question Center
0

Hvordan man opbygger god kvalitet backlinks?

1 answers:

I vores dage er websejere ejet til at kæmpe for de øverste positioner på søgeresultatsiden, da en procentdel af konkurrencen er meget høj. For at være synlig blandt de mange nicherelaterede websteder skal du oprette en vindende optimeringskampagne og oprette en kvalitetslinkprofil. Siden tidspunktet for den sidste Google-rankingsopdatering blev det lidt svært at oprette links til dit websted. I dag evaluerer Google strengt kvaliteten af ​​indgående links, og kun de backlinks, der kommer fra autoritative webkilder. Derfor skal alle fremadrettede webmastere være opmærksomme på, hvor de skal bygge backlinks for at opnå den højeste effektivitet. I denne artikel vil vi diskutere de effektive teknikker for at få god kvalitet backlinks og faktorer, der kan hjælpe dig med at øge antallet af indgående links - oculos de sol masculino preto. Måder at opnå god kvalitet backlinks

  • Backlinks fra anerkendte webkilder

Den første og mest signifikante faktor der bestemmer kvaliteten af ​​indgående links er en myndighed i de kilder, som disse links kommer fra. For eksempel, hvis du har mindst flere backlinks fra høj autoritet web kilder vil de bringe dig mere link juice så mange indgående links fra lav kvalitet hjemmesider. Det kan forklares af Google's bevidsthed om kvaliteten af ​​indhold eller udgående links fra sådanne velrenommerede websteder. Desuden bestemmer to Google-placeringsfaktorer en kvalitet af webkilder - Side Authority og Domain Authority. Hvis en webkilde har en høj PA og DA-værdi, vil Google rangere det højere på SERP, hvilket giver det mere tillid. Hvis dine indgående links vises på denne slags websteder, vil de medbringe en masse kvalitetslink juice til dine websider. For at kontrollere, om dine links placeres på autoritative webkilder eller ej, kan du implementere Semalt Web Analyzer værktøj.

  • Backlinks fra high PR-sider

PageRank (PR) fungerer som benchmark for evaluering af hver websites placering på søgemaskiner, der er angivet af Google. Websider, der står øverst på toppen, har mindst 9PR og har stor kvalitet for brugerne. Siden 2012 PageRank er ikke så indflydelsesrig som det var på forhånd, men fungerer stadig som en standard til vurdering af webkildens kvalitet og dets omdømme i øjnene for brugere og industripartnere. Som standard kan backlinks fra 9 eller 10PR websites som Wikipedia, YouTube, Facebook og så videre bringe en masse kvalitetslink juice til dine websider. Det er dog ikke altid let at få indkommende links fra denne slags webkilder. Der er dog nogle vanskelige teknikker, du kan implementere (du kan læse om dem i vores tidligere artikel "Sådan får du listen over Dofollow backlinks gratis?"). Jeg anbefaler, at du ikke spilder din tid på at forsøge at oprette links på de nye N / A PR-websites eller ikke er relevante for dine niche-lave PR-websteder. Du får ikke nogen positive resultater af det og giver endda Google Wariness mod dit domæne.

  • Backlinks fra de samme indholdssider

Hvis du ikke kan opbygge dine links på højt PR-websites, skal du i det mindste oprette det på nicherelaterede websteder med samme indhold emne. For eksempel, hvis din blog handler om søgemaskine optimering, vil dine links på marketing blogs se naturligt ud. Selvom en blog har en mellemmyndighed, vil dine backlinks blive vurderet som relevant og kvalitet. Derfor skal du sørge for, at de i det mindste henvises til din branche inden du etablerer partnerrelationer med andre websteder eller blogs.

December 22, 2017