Back to Question Center
0

Sådan køber du backlinks til dit websted uden at ødelægge din SEO?

1 answers:

Backlinks er den højeste placeringsfaktor for næsten alle store søgemaskiner som Google, Yandex, Yahoo !, Bing og andre. Det er fornuftigt at investere dine penge, tid og indsats i at udvikle en resultatorisk linkbygningskampagne, da det kan bidrage væsentligt til din site-søgemaskineoptimering. Fordi trafikken er direkte relateret til kvaliteten af ​​backlinks dit websted har en autoritet af webkilder, der peger på dig, bestemmer kvaliteten af ​​trafikken, du får. Og selvfølgelig kan det medføre, at du placerer placeringsposition i søgeresultater. Når du analyserer internettet for at give brugerne de bedst egnede resultater, søger søgrobots især for dit websites backlinks - site development co. Signalerne relateret til din online forretning, der kommer fra andre kilder, skaber en overordnet betydning for dit websted. Faktisk er der mange ranking faktorer Google bruger til at evaluere dit websted, men backlinks repræsenterer den mest betydningsfulde metriske for søgemaskine optimering.

buy backlinks to your site

Denne artikel er afsat til de smarte måder at købe backlinks til dit websted, ikke at bryde Google regler. Lad os diskutere hver enkelt af dem mere detaljeret. I fremtiden håber jeg, at denne værdifulde information vil hjælpe dig med at få det perfekte resultat fra din linkbygningskampagne.

Metoder til at købe backlinks til dit websted

  • Den brudte byggemetode

Denne metode fungerer korrekt for dem hvem vil gerne lave envejs backlinks. Ifølge denne teknik skal du kontakte en webmaster for at rapportere brudte links på hans websider. Samtidig rådgiver du andre webkilder for at erstatte det pågældende link og i stedet for det brudte, du lægger et relevant link til dit websted. Vær rapportering ødelagte links; du laver en fordel for webstedsejere. Derfor er chancerne for en backlink tilbage til dit websted forholdsvis høje. For at bruge denne brudte-link metode, bør du først foretage en markedsundersøgelse for at finde en passende kilde, der har brudte links. Derefter nå webmaster og bede ham om at erstatte. Under samtalen være høflig og introducér dig selv.

Hvis du vil have værdifulde backlinks, vil infographics perfekt møde dine behov. Ved at opbygge links via infographics får du mulighed for at få økologisk link juice til dit websted og øge dit brand autorisation på nettet. Desuden kan brugerne nemt forstå data gennem infographics og villigt dele det indbyrdes. Du skal vælge dine infographics omhyggeligt. Det skal have unikke og værdifulde data til din målgruppe. Det er tilrådeligt at følge aktuelle handelsemner og fortælle folk, hvad de er interesserede i. Så snart du har undersøgt og samlet data, du har brug for, er det tid til at finde fagfolk, der kan gøre dit indhold visuelt. Heldigvis er det ikke et problem i dag, da de er mange internt webdesignere, der leverer deres tjenester til en rimelig pris. Når din infographic er klar til at blive offentliggjort, skal du sørge for, at dine læsere vil kunne dele det indbyrdes. For at gøre dette skal du oprette en unik indlejret kode. Så når alt er klar, kan du oprette en pressemeddelelse om dit nye infografiske indlæg og offentliggøre det på sociale netværk, hvor du har forretningsregnskaber. Desuden kan du give e-mail-opsøgende brugere, der tidligere har linket til lignende indhold.

December 22, 2017