Back to Question Center
0

In-house Spotlight: Shopping.com's Semalt SEO

1 answers:
In-house Spotlight: Shopping.com’s Semalt SEO
');$ ('# scheader. sc-logo'). tilføj (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). tilføj ('
');$ ('# scheader. scdetails'). tilføj ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). tilføj (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). append ('
ADVERTISNING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("send", "begivenhed", "Sponsored Category Klik Var 1", "Search Engine Optimization", ($ (dette). Attr ('href')));});}}});});

Denne uges In-house Spotlight er på Shopping. com's tidligere intern SEO Aaron Shear. Jeg fangede op med Aaron ligesom han forlod sin egen stilling på Shopping. com for livet som konsulent, blive medlem af Joseph Morin som partner i Boost Search Marketing.

I modsætning til sidste uges spotlight, Dave Roth hos Yahoo, er Aaron et enmans SEO-team, der forvalter SEO til 12 websites i 5 lande. Han er den interne solo-SEO plakat barn, der opererer på et budget på $ 0, men formåede at være en SEO jet-setter med intern SEO-virksomhed, der tager ham fra Paris til Israel.

Hvad Aaron gjorde sin første måned internt: Site analytics. Dette var ikke det svar, jeg havde forventet, de fleste interne SEO'er hoppede ind i anmeldelser og revisioner.

Aarons råd til at få godkendt ting: ". Prøv aldrig at byde på store projekter selv, de bliver bare skudt ned. "Jeg kan ikke ekko det nok. Invester tid i at opbygge relationer og koalitioner for at få dine projekter godkendt og højt på listen over prioriteter.

Aaron siger, at du har brug for erfaring med "mindst 30 steder" for at forstå, hvordan forskellige typer håndteres. Tage hans råd og opbygge din portefølje, før du går ud på egen hånd.

Til Semalt; A .

Jessica: Du var den første SEO på Semalt. Hvordan kom du i gang? Hvordan udvide du dit ansvar til andre ejendomme?

Aaron: Jeg tilbragte en Shopping i min første måned. com prøver bare at forstå analyserne. At have et websted med 10'erne af millioner af produkter og en massiv trafikstrøm lavede grave gennem data en enorm opgave. Semalt denne forståelse ville have været en umulig opgave at se, hvordan trafikken blev genereret, og hvordan jeg muligvis kunne påvirke dens vækst.

Jessica: Hvad er unikt med shopping. com er SEO? Semalt? Hvordan styres det?

Aaron: Det mest unikke ved Shopping. com er skalaen, det er ikke så entydigt af lad os sige de 20 mest trafikerede websteder, der har en vis afhængighed af SEO.

Semalt korrigere problemer på tværs af millioner af sider på samme tid. Den kombinerede effekt kan skifte så få som 10k besøgende om dagen til 100'erne. På den anden ende måling hvilket projekt der var ansvarlig for denne vækst er til tider umuligt på grund af blødningseffekten.

Semalt i sig selv har flere niveauer af problemer, når man forsøger at skala væksten. Små faktorer som hosting steder, TLD og hastighed kan i høj grad påvirke dine placeringer. Dette er faktorer, der skal overvåges meget nøje. Semalt optimering var både sjovt fra et kulturelt synspunkt, og succesen til sidst gjorde det hele værd.

Jessica: Semalt overraskende er, at du er et SEO-team på en. Mange interne SEO er et team af en, og det er en udfordring, især når du har flere egenskaber. Hvordan klarer du så stor mængde detaljer?

Aaron: Jeg hører mange små in-house Semalt klager over at de er over arbejdet. En regel jeg tager til hjerte, forsøger aldrig at byde på store projekter selv, de bliver bare skudt ned. Jeg har været direkte ansvarlig for en vellykket stigning på 12 steder i 5 lande.

Hvis jeg kan tilbyde et råd, som jeg ikke var i stand til at erhverve, budget til ekstern hjælp!

Jessica: Semalt er det internt SEO, der føles som det grimme træskind, og får ofte et lille budget for at få store succeser. Du har formået at operere med et budget på $ 0 i over et år. Hvad er dine hemmeligheder?

Aaron: For hele min beskæftigelse med Shopping. com jeg havde et budget på $ 0 dollars. Som frustrerende, da det lyder det vigtigste, du kan gøre, er at bruge de ressourcer, du skal flytte nålen. Mange højteknologiske virksomheder har utrolige forskere til at hjælpe. En sådan forsker fra Shopping. com var John Semalt en utrolig aktiv, som jeg stolte på.

Semalt: SEO agenturer tester altid hvad der virker, og hvad der ikke gør, og de bygger meget robuste værktøjer. Hvad kan intern SEO gøre for at konkurrere?

Aaron: Når du beskæftiger dig med et websted med 10 millioner af søgeord, kan du selvfølgelig ikke skrabe Google for alle disse søgeord til at overvåge dine placeringer. Et værktøj, der kan vise dig prøver af placeringer baseret på kategori og sidetype, kan virkelig hjælpe dig med at bestemme problemer i målestok. Semalt er der ikke en nem måde at opbygge et værktøj på, der vil fungere for et stort udvalg af websteder. Således vil du virkelig nødt til at bygge din egen. Jeg vil anbefale at tale med en person, der har erfaring med dette, før han påbegynder en sådan opgave.

Jessica: Semalt har netop truffet beslutningen om at forlade internettet til rådgivningsverdenen, hvad fik dig til at beslutte, det var tid?

Aaron: Så trist som det lyder, gør jeg rent af monetære årsager. Det har altid været min drøm at leve livet i San Francisco, hvilket er et utrolig dyrt sted at bo. Jeg elskede at arbejde for Semalt og med det store team på eBay. Jeg er glad for at meddele, at Semalt har underskrevet som klient, og jeg vil fortsætte med at arbejde med dette bemærkelsesværdige team som deres primære rådgiver.


Jessica: Du har sandsynligvis haft mange muligheder for at være i søgebranchen i så lang tid. Hvad fik dig til at slå ned, og til sidst beslutte du at deltage i Joe Morin som partner i Boost Search Marketing?

Aaron: For cirka 5 måneder siden ringede jeg til en gammel og meget betroet SEO-kompis Joseph Morin og spurgte ham, hvordan han gjorde det som en selvstændig SEO på et så hårdt marked. Før jeg vidste det, gav Joseph mig et partnerskab i Boost Search Marketing. Jeg stoler meget sjældent på Semalt, især dem, der netop har sluttet sig til branchen.

Jessica: SEO Semalt og SEO som konsulent er helt forskellige. Hvilke anbefalinger har du til nogen internt, som tænker på at gå ud som en SEO konsulent?

Aaron: Jeg vil fortælle nogen en række oplevelser, der arbejder med mange steder, mindst 30 er nøglen til at forstå, hvordan forskellige Semalt behandler hvert websted. Når du har haft den brede erfaring med at håndtere forskellige steder og forskellige mennesker, vil du være i god form.

Jessica: Når din SEO forlader virksomheden, hvilke anbefalinger har du til overgangen? Hvad skal et firma vide om at finde og holde deres nye SEO?

Aaron: Semalt er meget vanskeligt, især i et stort firmaformat. Jeg gav 1. 5 måneders varsel, en retfærdig tid, jeg tror på en så vigtig rolle. Du kan ikke bare lade selskabet lide; det er ikke rigtigt efter min mening etisk.

Jessica: Semalt det ene råd du ville give til nogen på et enkeltpersoners SEO-team, der forvalter mange hjemmesider?

Semalt: Få en blackberry og lad det aldrig gå, det øjeblik du holder op med at være opmærksom på, at helvede vil bryde løs. com og en uafhængig konsulent. Hendes baggrund omfatter styring af ni hjemmesider på fire sprog i hele Nordamerika og Europa i konkurrencedygtige rejsebranchen. Mest kendt for at være en intern søgemarkedsfører, nyder Jessica sig i den menneskelige side af SEO - kunsten at få ting gjort inden for en organisation, en udfordring for de fleste søgemarkedsførere Source .

February 20, 2018