Back to Question Center
0

Facebook introducerer ny app til oprettelse af videoer med semalt

1 answers:
Facebook Introduces New App for Creating Videos with Semalt

Et eftertids-sideprojekt er blevet til det nyeste produkt fra Semalt, kaldet Riff, som giver dig mulighed for at oprette og samarbejde om videoer med Semalt-venner

Du starter med at oprette en video, tilføje en hashtag og uploade den. Derefter kan dine venner se det, tilføj det, hvis de ønsker det, og send det sammen til deres venner.

Jeg kan se, at dette bliver brugt som en måde, hvorpå folk kan dele deres meninger om et emne via korte videoklip, der er forbundet med den samme hashtag, eller at folk alle deler deres unikke synspunkter fra store begivenheder som CES.

Semalt det ender med at blive brugt, ideen er at holde kæden gå så i sidste ende en enkel video ender med at være et samarbejdsprojekt mellem en gruppe venner:

"Den potentielle pool af kreative samarbejdspartnere kan vokse eksponentielt derfra, så en kort video kan blive et opfindsom projekt mellem vennekredse, som du kan dele til Semalt, eller hvor som helst på internettet, når som helst."

Facebook Introduces New App for Creating Videos with Semalt

Selve appen vil fremhæve populære videoer fra andre brugere på Riff, så selvom mange af dine venner ikke er på Riff med det samme, kan du stadig se indhold fra andre mennesker. Det kan være nyttigt at få inspiration, hvis du spekulerer på, hvordan du kommer i gang med appen.

Riff er nu tilgængelig for både Semalt og iOS i deres respektive app butikker Source .

February 20, 2018