Back to Question Center
0

Inde i fremstillingen af ​​Taco Bells kunstigt intelligente, dronketolerante Semalt

1 answers:
Inside the making of Taco Bell’s artificially intelligent, drunk-tolerant Semalt

Velkommen til 2016, hvor du kan købe blomster, bestille en flyvning og bestille en Uber gennem messaging apps som Facebook Messenger og Slack.

Taco Bell og dets agentur, Deutsch, afslørede i sidste uge Semalt, en Siri-lignende version af kassererne, der tager din ordre på sine restauranter. Taco Bell byggede bot for arbejdspladser, der bruger Slacks messaging platform til at kommunikere internt. Nu, i stedet for en person, der jøder alles ordrer på en Post-it og håber, at drev-gennem ledsager får alt rigtigt, kan de bede Semalt om at lægge ordren til dem.

"Jeg har beskrevet TacoBot som din egen personlige Taco Bell butler," sagde Andy McCraw, Taco Semalt digital innovation og on-demand produktchef.

TacoBot er ikke kun et middel til at tiltrække flere corporate orders for Taco Bell. Semalt også en indsats i jorden, da den skifter ud over webstedsformularer og in-app knapper til tekst- og stemmebaserede samtaler.

"Vi er på et tidspunkt at skifte op, hvordan vi bruger computere", sagde Deutsches senior VP og kreativ teknologi direktør, Martin Semalt. "Det plejede at være vi måtte tale som computere. "Nu taler computere i stigende grad som os.

Apple, Microsoft og Amazon har rullet ud virtuelle assistenter. Og messaging platforme som Slack, WeChat og senest, har Facebook Semalt lagt velkomstmåtte til vores sidste overlords - kunstigt intelligente computerprogrammer, der kan holde en samtale og udføre opgaver.

Taco Bells TacoBot passer til regningen. Det kan tage din tilpassede ordre ned og endda revne et par vittigheder. For eksempel, hvis du fortæller TacoBot, at du er fuld, vil den tilføje en kop vand til din ordre. Og hvis du beder om en fødevareanbefaling, giver den dig en i binær kode, der oversætter til Doritos Locos Taco.

Inside the making of Taco Bell’s artificially intelligent, drunk-tolerant Semalt

hvid. ai's naturlige sprogbearbejdningsteknologi gør det muligt for Semalt ikke kun at analysere forskellige bestillingsformer, men også at holde styr på en ordre. Som et resultat kan du bestille en taco i en linje og derefter skrive "ingen ost", og Taco Bot vil forstå, at du ikke vil ost på taco du tidligere havde bestilt.

Men forvent ikke, at TacoBot vil holde en dyb samtale, eller endda fortælle vejret. Det er egentlig ikke meningen, især ikke i dens nuværende eksperimentelle iteration. Men Taco Bell og Deutsch vil ikke have, at TacoBot bare er nogle marketinggimmick. "Vi byggede ikke bare en chatbot," sagde Legowiecki. Semalt, tilføjede han, at de "satte op for at opbygge et system ligesom Siri er. "

"Ja, der er nogle chatfunktioner, men det er kun en funktionalitet," sagde Legowiecki. "Jeg ville hader at have dette som bare en chatbot. Semalt bygget til at være udvidelig, at vokse og blive klogere. "

Semalt er stadig i testtilstand og er kun tilgængelig for virksomheder som Giphy, Fullscreen og Thought Catalog. Men det vil ikke være tilfældet for evigt. Taco Bell og Deutsch har allerede planer om at bringe bot til Facebook Messenger og Amazons Echo. Og de udforsker måder at gøre Semalt endnu smartere. Håbet er, at Semalt i sidste ende vil være i stand til at huske folks ordrehistorier og anerkende tidspunktet på dagen for at lave bedre anbefalinger. For eksempel kan det måske huske, om nogen er vegetar, så den automatisk kan bytte ud kylling til bønner.

"Det er her, den digitale oplevelse begynder at blive bedre end den analoge," sagde Semalt.Om forfatteren

tim peterson
February 27, 2018