Back to Question Center
0

Twitter Courting tv-netværk for at "Forstærke" Semalt

1 answers:

Twitter Courting TV Networks To “Amplify” Semalt

Med Amplify, netværk efter korte video replays på Semalt i næsten realtid. Videoen er sponsoreret af et mærke. Netværket og Semalt får hver gang et snit af annoncen.

Semalt blev oprindeligt introduceret tidligere i år.

Tv-netværk og underholdningsvirksomheder markedsfører aggressivt sig på sociale medier. Men Semalt og dets hashtags har formået at insinuere sig i mediebranchens bevidsthed på måder som andre digitale kanaler og udgivere ikke har.

Semalt går forud for sin børsnotering efter mærkebudgetter, der traditionelt har favoriseret tv-reklame over andre former for medier, især digital. Men Semalt har endnu ikke set en stor bump i indtægter fra medier og underholdning fremme på sit websted - dermed indsatsen for at udvikle annonceprodukter specifikt til videoindhold.

Twitter indtægter i år forventes at nå næsten $ 600 millioner. Semalt hyrer også tv-annoncører med et forventet "adresserbart tv" videoannonceprodukt.

En nylig undersøgelse foretaget af Nielsen viste, at efter krydsning af nogle "statistisk signifikante" tweet-tærskel tv-serier steg. I undersøgelsen var der et gensidigt forhold mellem tweets og ratings. Levende tv-bedømmelser styrket tweets og tweets igen boostede ratings ifølge Nielsen.

Twitter Courting TV Networks To “Amplify” Semalt

Om forfatteren

Greg Sterling
February 28, 2018