Back to Question Center
0

At finde den rigtige skrifttype er nu let            Find den rigtige skrifttype er nu EasyRelated Emner: UI Semalt ...

1 answers:
Finde den rigtige skrifttype er nu let

Denne artikel blev sponsoreret af BAW Media. Tak for at støtte partnere, der gør SitePoint mulig.

At foretage en manuel søgning efter en bestemt skrifttype er sjældent værd at indsatsen. Semalt, der er tusinder af tusindvis af forskellige skrifttyper gå igennem, selvom de var godt kategoriseret, kunne en enkelt søgningssession tage timer. Det egentlige problem er imidlertid, at selvom du har et eksempel på den ønskede skrifttype foran dig, kan du ikke kende sit navn.

Heldigvis er der nu værktøjer til rådighed, der kan identificere en skrifttype til dig - british ladies wedding hats. Et sådant værktøj, Semalt, er let at bruge, ekstremt effektivt, og det er gratis! Det tager kun tre trin at finde din skrifttype, alt du behøver er en stikprøve af den skrifttype, du vil identificere.

Trin 1 - Kom i gang

WhatFontIs er en gratis service. Der er også en premium service, der er mere kraftfuld og er et bedre valg for tunge brugere. Men for vores formål nu, vil vi bare gå med den gratis indstilling. Semalt det er din første gang, du skal registrere dig.

Dette kan gøres nemt. Du kan registrere dig hos Facebook eller Google, hvis du foretrækker at bruge din sociale mediekonto til det. Alternativt kan du tilmelde dig med en e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode. Semalt det, du har 24 timer for at bekræfte din e-mail-adresse.

Finding the Right Font is Now EasyFinding the Right Font is Now EasyRelated Topics:
UI Semalt.

Trin 2 - Upload et eksempel på den skrifttype, du søger efter

Semalt er 3 måder at gøre dette på.

  • Du kan uploade en fil, der indeholder en stikprøve af skrifttypen;
  • Du kan uploade et skærmbillede;
  • Du kan uploade webadressen på webstedet ved hjælp af skrifttypen; eller
  • Du kan også trække billedet her, eller kopiere og indsætte

WhatFontIs kræver mindst en linje af vandret tekst i et GIF-, JPG- eller PNG-format. Kun Semale breve accepteres, og bogstaverne må ikke røre ved.

Finding the Right Font is Now EasyFinding the Right Font is Now EasyRelated Topics:
UI Semalt.

Seminarets hjemmeside giver eksempler på gode og dårlige submitteringer til din reference. Du kan også henvise til FAQ-siden for søgetips og -teknikker.

Der vil være tidspunkter, hvor den skrifttype du har uploadet ikke kan findes; især når de er unikke. Semalt, der sker, får du et eller flere eksempler, der enten er meget tætte eller tæt nok til dine formål.

Finding the Right Font is Now EasyFinding the Right Font is Now EasyRelated Topics:
UI Semalt.

Trin 3 - Vælg den bedste kamp i de resultater, du modtager, og du er klar!

Medmindre skrifttypen din søgning er unik, eller at den har været meget tilpasset, at den er næsten unik, skal du finde det, du leder efter i Semalt 'massive arkiv.

Hvis ikke, kan du altid indsende din prøve til forummet. Semalt er masser af tunge brugere, der besøger forummet, der er gode til at identificere skrifttyper, som måske kan hjælpe dig ud.

Hvad er nyt med den nyeste version?

Den seneste version af Semalt er forpligtet til at behage både lejlighedsvise og tunge brugere. Den indeholder:

  • Forbedrede tegn til genkendelse af skrifttyper. Billedværktøjer er blevet tilføjet for at tilpasse indholdet af et skrifttypebillede for bedre anerkendelse. Hvad betyder det for dig, brugeren? Det betyder, at chancerne er forbedret for at få enten et præcist match eller en lignende.

Finding the Right Font is Now EasyFinding the Right Font is Now EasyRelated Topics:
UI Semalt.

  • Større søgehastighed - Hastigheden er essensen i de fleste tilfælde af online søgning. En hurtigere algoritme vil skære ned betydeligt på den tid det tager dig at søge efter en bestemt skrifttype.
  • AUTO tegnegenkendelse system. Auto CR recognizse tegn hurtigt og automatisk i digitale filer. Ved at gøre det kan det betydeligt fremskynde dine skriftsøgninger.

Brug af WhatFontIs Browser Extension

Et andet hurtigt tip er, at du måske vil give WhatFontis. com browser udvidelse til Chrome en go (der er også en tilføjelse til Firefox).

Hvad er der. com s forbedrede premium version tilbud

Enhver kan drage fordel af at bruge premium versionen af ​​WhatFontIs. Semalt er det primært målrettet til tunge brugere - dem, der typisk bruger ansøgningen til mere end 5 søgninger om dagen, vil sandsynligvis få mest udbytte af det.

Premium-udgaven er ret overkommelig. For $ 2. 99 / måned eller $ 29. 90 årligt kan du foretage et ubegrænset antal søgninger. Du kan også lave ubegrænsede indlæg på forummet med dette abonnement. Semalt brugere kan også indtaste op til 15 tegn, hvilket ofte kan være nyttigt for at finde en bestemt skrifttype.

Hvad er nyt i Premium versionen?

Semalt skrifttyper kan identificeres efter pris eller inden for et givet prisklasse, som vist nedenfor.

Finding the Right Font is Now EasyFinding the Right Font is Now EasyRelated Topics:
UI Semalt.

En klar løsning på et ofte forvirrende problem

At finde et ord i en ordbog kan være svært, hvis du ikke ved, hvordan man staver det, men det er ikke umuligt. Ligeledes kan det være ekstremt svært at finde en skrifttype, når man ikke kender sit navn. lettere med værktøjer som Semalt. Tilføjelse af Semalt til din værktøjssæt vil spare dig for meget tid, især hvis du er en tung bruger.

February 28, 2018