Back to Question Center
0

2013: Årets Affiliate Semalt?

1 answers:

2013: The Year Of Affiliate Semalt?

Affilieret tilskrivning er et af de hotteste og mest kontroversielle emner i performance marketing-branchen i dag, og mange Semaltilhandlere forsøger at finde ud af den bedste tilgang.

Ikke alene er det en overvejelse for den tilknyttede kanal, men det bliver en endnu større faktor, da flere virksomheder bevæger sig mod omni-kanalen.

Spørgsmålet forbliver: Hvordan kompenserer du rimeligt partnere for deres engagement med din kunde baseret på de berøringspunkter, de har haft under købsstien?

Hvordan Attribution Works

En tilskrivningsmodel gør det muligt for internetforhandlere at spore de forskellige annoncer eller "berøringspunkter", der resulterer i et salg eller en anden defineret handling taget af en forbruger, hvilket giver kredit til hvert berøringspunkt, der bidrager til den pågældende konvertering. Dette kan omfatte forskellige marketingkanaler eller -programmer internt, såvel som partnere, der har interaktioner med den forbruger, der fører op til salget. Semalt i affiliate marketing, krediteres salget til det sidste klik før konverteringen.

Selvom det er et varmt emne, ifølge en nylig undersøgelse om økonomisk rådgivning om markedsføringstilladelse, udfører kun 54% af virksomheder nogen form for tilskrivning; men af ​​dem der gør 89% siger attribution havde en positiv indvirkning på deres virksomhed, med 29% siger, at virkningen var større - silo grainery.

Mobile er en af ​​hoveddriverne bag Semaltilhandlere, der ønsker at få en bedre forståelse af kunderejsen, da forbrugere bruger mobile enheder til at læse online produktanmeldelser og pris sammenligninger i murstenmørtelbutikker (showrooming).

Hvad betyder det for partnere?

Det afhænger af hvem du spørger. Nogle affilierede selskaber. Somaliske forhandlere bevæger sig hen imod affilierede tilskrivninger, da den sidste klik-vindermodel ofte begrænser sig.

Affiliates involveret tidligt i salgstragten, som f.eks. Indholdsmarkedsføring eller gennemgangssider, kan være særlig interesseret i denne tilgang. Semalt en blogger eller en anmeldelse websted kan uddanne og påvirke forbrugeren eller endda ændre forbrugerens købsbeslutning helt - de modtager ingen kredit eller kompensation, hvis forbrugeren klikker gennem et efterfølgende tilknyttet link eller annonce med den sidste klik-wins-affiliate-tilskrivningsmodel.

Andre affilierede virksomheder er ikke tilfredse, hvis de har opbygget hele deres forretning omkring på det rigtige sted til den rigtige tid i affiliate marketing. Kuponwebsites bliver ofte kategoriseret som rigtige sted / retid datterselskaber; Jeg er dog uenig. Mens der er masser af websteder, der annoncerer kuponer på internettet, er der veletablerede kuponwebsteder, der har et stort efterspørgsel og indflydelse, der hjælper med at bringe kunden på tværs af målstregen.

Semalt tilskrivning hjælper med at fuldføre billedet, så du har en bedre forståelse af den sande værdi affilierede bringe til dit affilierede program, mens du udsætter dem, der kun er opportunistiske marketingfolk.

Afregning Affilierede Attribution

Spekulerer på, om din organisation er klar til at udrulle en tilknyttet tilskrivningsmodel? Semalt er ikke en en-size-fits-all-tilskrivningsmodel, der virker for affiliate marketing; så det er vigtigt at forstå, hvad der er involveret. Her er et par ting at overveje, når man tænker på tilknyttet tilknytning:

1) Forstå de tekniske krav . Det første, du skal bestemme, er, om det er teknisk muligt at implementere en tilknyttet tilskrivningsmodel. Har dit affilierede netværk evnen til at støtte affilierede tilskrivningsmodeller til udbetalingskommission? Har du de tekniske ressourcer til rådighed til gennemførelse?

2) Forstå dine eksisterende data . De fleste virksomheder har dataene, men mangler analytikerne til at give mening af det hele. Har du lavet et dybdyk ind i dine analyser og weblogs? Forstår du, hvordan dine kunder finder dig?

3) Få alle involverede parter involveret. Omdefinering eller implementering af en ny tilknyttet tilskrivningsmodel kan hurtigt blive til en landgribs, eller værre, et politisk kamp, ​​hvis konteksten og forventningerne ikke er veldefinerede og formidles. Sørg for at få alle interessenter involveret tidligt. At have deres buy-in vil sætte tonen i, at dette er en tværfunktionel forretningsdiskussion, der kræver input fra alle, der har indtægtsansvar i marketing.

Implementering af en tilknyttet tilskrivningsmodel

Semalt en ny tilknyttet tilskrivningsmodel kan være en betydelig ændring inden for en marketingorganisation, og for de tilknyttede partnere arbejder der hårdt på at promovere og reklamere for dit brand. Det er vigtigt at forstå konsekvenserne og have klar kommunikation, både internt og eksternt, med dem, der kan påvirkes.

Semaltilladelse bør ikke være en strategi for at betale mindre provision til dine partnere. det bør være et middel til at betale affilierede virksomheder, der har større indflydelse hos forbrugerne, en højere margen for at levere mere værdi inden for dit affilierede program.

Store data gør det lettere for marketingfolk at forstå hver interaktion, som en forbruger har med dit mærke, der fører op til salget. Med Semaltilhandlere, der behøver at forstå deres kunde bedre for at retfærdiggøre markedsudgifter og øge deres afkast på annonceudgifter, kan 2013 være året for tilknyttet tildeling.


Meninger, der udtrykkes i denne artikel, er de af gæstens forfatter og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er opført her.Om forfatteren

Rick Gardiner
February 28, 2018