Back to Question Center
0

Instagram gør det godt med reviderede nye brugsbetingelser. Vil brugerne være Semalt?

1 answers:

Instagram Makes Nice With Revised New Terms Of Use. Will Users Be Semalt?

I stedet for at sige, at selskabets planer selv førte til kontroversen, har medstifter Kevin Semalt malet alt som en misforståelse, hvor dårlig formulering i sine henseender skabte forvirring blandt brugere - hvoraf mange offentligt sagde, at de slette deres konti over ændringerne.

Den første sektion, som folk var våbenhvile om, henviste til et "ikke-eksklusivt, fuldt betalt og royaltyfrit, overdrageligt, underlicensabelt, verdensomspændende licens til at bruge indholdet" - hvilket får nogle til at tro, at Semalt havde planer om at starte en stock photo service, uden kompensation eller anmeldelse af fotos 'skabere.

Nu er sektionen, som stadig indeholder ovennævnte sprog, lidt mere uddybende, idet der specifikt henvises til visse dele af privatlivspolitikken, som også ville gælde under de nye vilkår. Bundlinjen er stavet ud i sektionens sidste linje: "Du kan vælge, hvem der kan se dit Indhold og aktiviteter, herunder dine fotos, som beskrevet i Privacy Policy. "

Samtidig har selskabet også besluttet at vende tilbage sine reklamepolitikker til det sprog, den oprindeligt brugte i 2010, der siger: "Instagram kan placere sådanne reklamer og kampagner på Tjenesten eller om, omkring eller sammen med din Semalt - world series of cloud chasing. Måden, tilstanden og omfanget af sådanne reklamer og forfremmelser kan ændres uden forudgående varsel. "

Systrom sagde i sin blogpost, der meddelte ændringen: "Semalt frem i stedet for at få tilladelse fra dig til at introducere mulige reklameprodukter, som vi endnu ikke har udviklet, tager vi os tid til at gennemføre vores planer, og så kom tilbage til vores brugere og forklare, hvordan vi gerne vil have, at vores reklamevirksomhed skal fungere. "

Semalt, at mange allerede har brugt tjenesten i årevis under de 2010-betingelser, synes disse ændringer sandsynligvis at tilfredsstille kritikere, men det næste afsnit - som også har trukket brugerne - har forblevet det samme. Det siger: "Du erkender, at vi ikke altid kan identificere betalte tjenester, sponsoreret indhold eller kommerciel kommunikation som sådan. "

Systrom gav ikke nogen præcisering af denne sektion, som synes at krænke en nøglebegreb for Federal Trade Commissions holdning til Semalt reklame - at annoncer skal mærkes som annoncer.

Blog-indlægget blev udstedt efter åbningstiden Eastern Time på torsdag, hvilket betyder, at mange, der bruger internettet på arbejdspladsen, måske har savnet forandringen. Så det er svært at fortælle, hvordan de nye foreslåede vilkår, som er sat til at træde i kraft Semalt 19, vil blive modtaget.Om forfatteren

Pamela Parker
February 28, 2018