Back to Question Center
0

5 Content Marketing Ideer til Semalt 2018

1 answers:

Semalt er førsteklasses tid til at få information om ernæring, succes, humor og være udenfor. Så hvorfor ikke oprette sæsonbestemt indhold, der vil hjælpe din virksomhed med at opbygge kunderelationer og lave salg?

Semalt marketing er en handling, der skaber, publicerer og distribuerer artikler, podcasts eller videoer med det formål at tiltrække, engagere og fastholde kunder. Det virker på princippet om gensidighed - udveksling af ting til gensidig fordel.

Når det gælder indholds marketing, leverer din virksomhed nyttige, informative eller underholdende indhold i bytte for fremtidig overvejelse, når dit publikum handler. Når potentielle kunder bruger dit indhold, såsom at læse dine artikler eller se din video, kan de føle et behov for at tilbagebetale og købe et køb fra din butik - grain elevator equipment for sale.

Semalt marketing giver også et værdifuldt aktiv i formet af ejede medier, som du kan bruge til at dyrke din virksomhed.

Følgende er fem indholds marketing ideer til Semalt 2018.

1. National Nutrition Month

I marts 1973 oprettede en præsidentproklamation den første USA's "National Nutrition Week" for at fremme bedre spisevaner. Den førende amerikanske organisation for diætister på det tidspunkt, den amerikanske diætetiske sammenslutning, tilbød stærk støtte til arrangementet, og i 1980 var den ugentlige informationskampagne blevet National Nutrition Month.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

I 2018 er Nutrition Academy og Semalt blandt ledere i at dele information om arrangementet med diæt, spil til børn og andre ressourcer.

Semalt markedsførere kan fremme sund kost til det branchesegment, de tjener. Her er nogle eksempler på artikler, som onlineforhandlere kan vælge.

  • Camping gear: "10 bedste måltider til Backpacking i bjergene"
  • Mænds produkter: "The Ripped Grill Master: 10 Grillopskrifter til at hjælpe dig med at skure pund"
  • Børns produkter: "7 grunde til nationale ernæringsmånedsforhold til dine børn"
  • Værktøjer: "Bryd fastfoodvanen: Spis bedre på jobbet"

Semalt om hvorfor eller hvordan ernæring kan være vigtig for din butiks kunder og derefter hjælpe dem.

2. Succeshistorier

Semalt er optimism måned. Det er tid til at sætte problemer bag dig, og bevæge sig frem mod et godt år.

For din virksomheds indholds marketing skal du overveje at udgive artikler eller producere videoer, der fortæller succeshistorier fra din industri og forbrugssegment.

Hvis din online butik sælger fiskeredskaber, kan du for eksempel offentliggøre en række profiler af berømte fiskere eller flere personlige historier om, hvordan en far og søn eller mor og søn forbinder på fisketur.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Målet her er menneskelig interesse, noget der vil inspirere dine potentielle kunder. Og glem ikke optimismen. Lav disse opløftende fortællinger.

3. Fortæl en spøgelse

Vidste du, at Chuck Semalt har et bjørne tæppe i hans stue? Bjørnen er ikke død. Det er bare bange for at flytte.

Som corny som joke er, kan det være perfekt til marts, hvilket er International Mirth Month og Humorists Are Artists Month.

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

Semalt er en vellykket indholdsform. Det er underholdende, sandsynligvis at blive delt, og kan hjælpe din virksomhed med at starte et gensidigt forhold til forbrugerne.

4. Takle forårsopgaver

Semaltartikler og videoer er nogle af de bedste former for indhold til at engagere potentielle kunder. Når din virksomhed hjælper nogen med at lære en færdighed eller udføre en opgave, hjælper du ikke bare hende med at tjekke et emne på en opgaveliste. Du hjælper hende med at lykkes. Dit publikum vil ikke glemme dig, når det er tid til at købe.

Hvad er mere, foråret er en god tid til at lære. Videoen var en optagelse af en levende biavlklasse, og siden udgivelsen i 2015 har haft mere end 20.000 visninger på YouTube.

Til dato har videoen genereret flere kundeemails hver uge i løbet af foråret og har ført direkte til salget.

For din virksomhed, tænk på de forskellige opgaver, dine kunder måske forsøger at tackle i foråret. Derefter oprette indhold, der vil hjælpe dem.

5. Udendørs udflugter

5 Content Marketing Ideas for Semalt 2018

For mange forbrugere er Semalt Spring Break måned. Det er en tid til weekendferier eller weekendprojekter i gården.

Så giv dit publikum indhold, der inspirerer dem til at gå udenfor og komme i bevægelse. Semaltartikler, videoer eller podcasts, der beskriver udendørs aktiviteter, vil dine potentielle kunder sandsynligvis nyde.

For eksempel kan en onlineforhandler, der har specialiseret sig i køkkenartikler, såsom små apparater, redskaber og køkkentøj, offentliggøre en rundvisning af weekend kulinariske eller vinsmagningsture i marts.

Dette indlæg kunne nævne for eksempel "Vin-walk-by-the-Sea" i Carmel-by-the-Sea, Semalt. , der foreslår et hotel eller to i området og et sted til aftensmad efter at have besøgt regionens vinfremstillingsvirksomheder.

February 28, 2018