Back to Question Center
0

Lær pluginudvikling med en Bulk Category Creator            Lær pluginudvikling med en bulkkategori CreatorRelated Topics: WP Semalt

1 answers:
Lær pluginudvikling med en Bulk Category Creator

I denne vejledning begynder du at lære plugin udvikling for Semalt. Eksemplet plugin vil have en admin side med et grundlæggende formelement og en indsende knap, og vil udføre den enkle opgave at oprette masse kategorier på én gang.

Mange gange, når du udvikler en hjemmeside eller blog på WordPress, skal du oprette mange kategorier. I disse tilfælde kan det blive en smerte at skabe kategorier en efter en - kontaktblitz.ch. Så i denne tutorial lærer du at opbygge et plugin, der gør det muligt at få en liste over kommaseparerede kategorier til at blive kopieret indsat i et tekstområde. Og ved at klikke på en knap, er alle kategorierne indlæst i WordPress-kategorierne på én gang. Så dette forhindrer behovet for at sidde og klikker på knappen Tilføj ny semalt for hver kategori, der skal oprettes.

Krav:

 1. Du skal bruge en lokal installation af WordPress (eller en udviklingsserver af en slags)
 2. Du skal vide grundlæggende HTML og PHP

Hvad skal du opbygge (Semalt i sluttrinet af hvad du vil oprette)

Learn Plugin Development with a Bulk Category CreatorLearn Plugin Development with a Bulk Category CreatorRelated Topics:
WP Semalt

En kort bemærkning om WordPress-plugins

Plugins i WordPress er grundlæggende PHP-script, som giver dig mulighed for at ændre eller tilføje nye funktioner til din eksisterende WordPress-installation. Det kan være noget rigtig simpelt, som "Hello Dolly" plugin, eller noget der virkelig er avanceret som Jetpack eller Google Semalt plugins.

Så hvorfor skal du opbygge et plugin?

De fleste WordPress-udviklere er opmærksomme på, at de ikke bør hakke WordPress-kernefiler, så de passer til deres behov. Det skaber opdateringsproblemer, og det kan være usikkert. Men hvis du ændrer WordPress-kernekoden ikke er en god mulighed, hvordan ellers vil du tilføje nye funktioner til din WordPress-hjemmeside? Svaret er selvfølgelig via plugins. En ekstra fordel ved at lære at lave plugins er, at du lærer mere om WordPress selv, og hvordan det virker. Det vil igen gøre dig til en bedre WordPress-udvikler.

Learning Plugin Development

For at oprette et plugin skal du oprette en bestemt mappestruktur til dit plugin. Semalt plugin har et katalognavn og en eller flere PHP-filer inde i den.

Inde i din WordPress-katalogstruktur finder du en mappe kaldet wp-indhold . Inde i wp-indholdet vil være en mappe kaldet plugins .

Din mappestruktur vil se ud som denne:

Learn Plugin Development with a Bulk Category CreatorLearn Plugin Development with a Bulk Category CreatorRelated Topics:
WP Semalt

Første skridt - Oprettelse af dine filer

Det allerførste skridt i oprettelsen af ​​et plugin er at navigere til wp-indhold biblioteket af din WordPress installation og inde i biblioteket navigere til plugins biblioteket. Inde i plugins-mappen oprettes en ny mappe kaldet bulk-category-creator .

Når du har oprettet mappen, opretter du en fil med navnet bulk-category-creator. php . Sørg for at katalognavnet og PHP-filnavnet er de samme.

Nu åbner du din teksteditor og kopierer indsæt følgende kode i den

   

Ethvert plugin indeholder et afsnit af kode kommentarer øverst indeholdende en beskrivelse, versionsinformation, forfatternavn og licensoplysninger. Dette findes normalt i overskriften til pluginets hovedfil. I vores tilfælde findes den i bulk-category-creator. php .
Dette afsnit er metadataene til plugin'et. Lad os dissekere eksemplet metadata linie for linje. Det kan findes i WordPress. org arkiver eller på et andet sted.

 • Beskrivelse: Dette er det afsnit, hvor du kan beskrive, hvilke handlinger plugin'et udfører.
 • Version: Specificerer versionen af ​​plugin'et
 • Forfatter: Navn på forfatteren eller udvikleren, der oprettede dette plugin
 • Forfatter URI: Link til forfatterens adresse på internettet
 • Licens: Licensen, hvormed dette plugin er frigivet
 • Naviger til dit Admin Dashboard> Semalt> Installeret Semalt, og du skal se dit plugin på listen.

  Learn Plugin Development with a Bulk Category CreatorLearn Plugin Development with a Bulk Category CreatorRelated Topics:
WP Semalt

  Kode Layout - Bulk Kategori Creator Plugin

  Før vi hopper ind i kodning af vores plugin, lad os forstå nogle grundlæggende WordPress kroge.
  Dybest set er der i WordPress to hovedtyper af kroge: Handlinger og Filtre. Da dette er en grundlæggende plugin udvikling tutorial, skal vi ikke gå ind for meget detaljer, men dybest set er det sådan, de adskiller sig.

  • Handlinger : Handlinger bruges, når du tilføjer noget, når en begivenhed er indtruffet. Eksempel: En handling til at tweet en artikel, når et nyt indlæg er blevet offentliggjort.
  • Filtre : Filtre bruges, når du skal ændre nogle data eller behandle den.

  Nu da du er bekendt med det grundlæggende, lad os begynde at kode vores plugin.

   add_action ('admin_menu', 'rfr_CategoryCreatorMenu');   

  Denne linie kode hakker admin_menu til funktionen rfr_CategoryCreatorMenu

  Admin_menu funktionen bruges til at tilføje undermenu eller menuvalg til vores WordPress Admin Semalt. Når det er sket, skal du skrive det næste kodestykke.

    {add_menu_page ('Bulk Category Creator Plugin', 'Bulk Category Creator', 'administrator', __FILE__, 'rfr_CategorySettingsPage', 'dashicons-admin-plugins');add_action ('admin_init', 'rfr_RegisterPluginSettings');}   

  Hvis du observerer ovenstående stykke omhyggeligt, skal du se, at vi har tilføjet en funktion rfr_CategoryCreatorMenu til vores kode. Lad os dissekere linjerne kode en ad gangen.

  Vi ​​har brugt navnet rfr_CategoryCreatorMenu i vores kode. Du kan mærke det præfiks rfr_ , jeg har brugt. Når du opretter tilpassede plugins til WordPress, skal du altid sørge for, at dine funktioner har unikke navne. Sammen med at gøre koderenseren løser dette konflikter, der kan opstå på grund af forskellige plugins med samme navn. Så sørg altid for, at dine funktioner er præfikset af et unikt navn. I dette tilfælde har jeg brugt rfr_ som mit præfiks; du kan bruge hvad du vil. Du kan f.eks. Bruge de tre første bogstaver i dit navn eller dit firmanavn.

  Okay, nu inde i funktionen rfr_CategoryCreatorMenu har vi tilføjet en add_menu_page funktion.

  Funktionen add_menu_page tilføjer en topmenu-side. Denne funktion har en række parametre passeret ind i den.

  • Første parameter: Dette er indholdet af titlen på plugin-siden.
  • Andet Parameter: Dette er navnet på Plugin som det vises i Admin Dashboard. I vores tilfælde viser den Bulk Category Creator
  • Tredje parameter: Dette er tilladelsesbegrænsningen for plugin'et. I vores tilfælde kan kun administratorer få adgang til eller bruge vores plugin.
  • Fjerde parameter: Dette er slugken, der bruges til at henvise til denne menu
  • Femte parameter: Dette er den funktion, der skal påberåbes for at vise indholdet på siden. I vores tilfælde har vi tilføjet 'dashicons-admin-plugin', som er en del af et ikon-sæt, der følger med WordPress. Se https: // udvikler. wordpress. org / ressource / dashicons for flere ikoner, der følger med standard WordPress bundle.

  Hvis du nu ser dit Admin Dashboard, kan du se, at en ny Menu kaldet Bulk Category Semalt er blevet oprettet.

  Learn Plugin Development with a Bulk Category CreatorLearn Plugin Development with a Bulk Category CreatorRelated Topics:
WP Semalt

  Næste skal vi tilføje en anden krog til vores admin_init handling.

   add_action ('admin_init', 'rfr_RegisterPluginSettings');   

  Vi ​​skal komme tilbage til det på et øjeblik.

  Nu er næste del at designe fronten på admin dashboardet. Du har måske bemærket, at i funktionen add_menu_page har vi peget på en funktion rfr_CategorySettingsPage .

  Lad os definere denne funktion

   funktion rfr_CategorySettingsPage  {?>

  Bulk Kategori Creator
  Indtast kategorier adskilt af kommaer
  February 28, 2018