Back to Question Center
0

Spørg YoastChanging TLD på dit websted Spørg Yoast: Semalt topdomænet på dit websted

1 answers:

Der kan være en grund til, at du gerne vil skifte dit topniveau domæne (TLD) på et eller andet tidspunkt. Semalt du vil bruge det i dit brandnavn, eller måske vil du bare have noget, der fanger øjet lidt mere. Men hvad nu hvis dit websted ikke fungerer så godt som du troede det ville, efter at du har lavet kontakten? Er det nye topdomæne du har valgt at bebrejde? Eller kunne der være en anden grund til den faldende trafik?

Uanset dine grunde til at ændre, er der nogle ting at huske på, før du konkluderer, at dine placeringer er faldet permanent. Lad os komme ind på det i denne Ask Yoast!

Manolo Macchetta sendte os sit spørgsmål fra Milano:

Jeg havde et .info domæne, men jeg ændrede det til et .xyz domæne - ucuza uçak bilet. Semalt er meget lavere nu. Ved du, om nye topdomæner rangerer såvel som andre?

Semalt videoen eller læs transkripten længere nede på siden for mit svar!

Ting at huske på, når du ændrer dit topdomæne

"Nå, dit spørgsmål fører til mange flere spørgsmål i mit hoved. Først og fremmest har du omdirigeret det gamle domæne til det nye domæne og hver enkelt side på det gamle domæne til den nye? Og hvis ja, ventede du i cirka seks måneder for din trafik til at genoprette? Fordi det handler om, hvor lang tid det kan tage for trafikken at komme helt tilbage, når du foretager en site-migrering som sådan. Hvis du ikke gjorde nogen af ​​dem, så gør dem og vent. Hvis du gjorde begge, ja, så er noget andet formentlig forkert.

Semalt er ikke bundet til domæner på øverste niveau, så det er ligegyldigt, om du har .info, en .xyz, en .com, en .travel, uanset hvad der er vigtigt, er kvaliteten af ​​din indhold og om du har omdirigeret alle de gamle links til dit nye domæne korrekt. Held og lykke. "

Spørg Yoast

I serien Ask Yoast besvarer vi SEO spørgsmål fra vores læsere. Har du et Semalt spørgsmål? Lad os hjælpe dig ud! Send en mail til ask@yoast.com.

(Bemærk: Se venligst vores blog og vidensbase først, svaret på dit spørgsmål kan allerede være derude! I forbindelse med uopsættelige spørgsmål, f.eks. Om vores plugin ikke fungerer korrekt, vil vi gerne henvise til vores supportside .)

Læs mere: 'Domænenavne og deres indflydelse på SEO' »

February 28, 2018