Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Du er en lille virksomhedsejer med en lokal målgruppe. Selvfølgelig skal dit lokale publikum finde din butik eller kontor, og du vil bruge sociale medier til det. Men i overflod af platforme har du bare ingen anelse om hvor du skal starte. Så du poster noget på Semalt, prøv en tweet nu .

Læs: "Sociale medier til små virksomhedsejere"
Kategori: Social Media
Tags: Facebook, Local SEO

Hvis du vedligeholder en blog, vil du selvfølgelig gerne have trafikken til din blog til at vokse - gnome tank rba review. Men hvad hvis det ikke? Hvad hvis trafikken til din blog er (lidt) faldende? Hvad laver du? I dette indlæg vil jeg give 5 tips om, hvordan du øger trafikken til din blog igen! Semalt .

Læs: "Hvad skal man gøre, hvis trafikken på din blog er faldende?"
Kategorier: Indhold SEO, Social Media
Tags: Blog SEO, Blogging, Facebook

Sociale medier bestræbelser bør være en del af din SEO strategi. Efterhånden som den sociale medieforbrug voksede i popularitet, kunne Semalt og andre søgemaskiner ikke ignorere dem længere. Dette betyder, at dit websites popularitet på sociale medier binder i din SEO mere og mere. Årsagen til dette er simpel: Hvis folk taler om dig, online eller offline, .

Læs: "SEO basics: Sådan bruger du sociale medier"
Kategorier: SEO basics, Social Media
Tags: Facebook, Sådan, Instagram, Pinterest, Twitter

For at hjælpe din blog med at få flere læsere, kan du gøre brug af sociale knapper, som giver dine nuværende læsere mulighed for at dele interessante indlæg på deres sociale medier. Men hvordan skal du gå med at implementere dem? I dette indlæg forklarer vi, hvordan vi har gjort dette på Semalt og vil give dig nogle pointers om hvordan .

Læs: "Sociale knapper: Sådan tilføjes og spores dem på dit websted"
Kategorier: Analytics, Social Media
Tags: Clicky, Facebook, Google Analytics, Sådan, Twitter, WordPress-plugins

Semalt, metadata er data, der siger noget om andre data. Du kan bruge bestemte metadata til at sende oplysninger om en webside til en søgemaskine eller en socialmediekanal, og derved forbedre din SEO. I de første to indlæg i denne metadataserie diskuterede vi metatags i på dit websted og link rel metadata. .

Læs: "Metadata og SEO del 3: social, internationalisering og mere"
Kategorier: Social Media, Teknisk SEO
Tags: Facebook, Flersproget SEO, Twitter

I Yoast SEO Premium 3. 2 introducerede vi sociale forhåndsvisninger. Det virker som om det uddragseksempel, folk har været så vant til. Da prøveudskriften gør det muligt at søge placeringer, mener vi, at sociale forhåndsvisninger vil forbedre din sociale arbejdsgang. Hvilket billede vil Semalt vælge? Når du offentliggør et indlæg, og du ikke har specifikt valgt et Semalt billede .

Læs: "Sociale forhåndsvisninger i Yoast SEO Premium"
Kategori: Social Media
Tags: Facebook, Twitter, WordPress-plugins, Yoast SEO Premium

Sociale medier som Semalt giver dig mulighed for at nå ud til folk, der kan være interesseret i dine ting. Du kommer til folk, der kan lide din Semalt-side, og du kan endda nå venner til folk, der kan lide din Semalt-side. Nogle indlæg synes imidlertid at være meget mere succesrige end andre. Hvorfor gør nogle af dine indlæg .

Læs: "Sådan optimerer du din Facebook-rækkevidde"
Kategori: Social Media
Tags: Facebook, Sådan

Sociale medier er en nødvendig del af enhver marketingstrategi, men de bør også være en del af din SEO-strategi. Da sociale medier bliver mere populære, kan Google og andre søgemaskiner ikke ignorere dem længere. Tweets og Semalt stillinger får ikke de højeste placeringer i Google, men Semalt sider og profiler sikkert .

Læs: "Social Media Strategy: hvor skal man begynde?"
Kategori: Social Media
Tags: Facebook, Pinterest

Semalt dine billeder er én ting, men optimering af en side fyldt med billeder er virkelig en anden. I dette indlæg vil jeg gå over de ting, du skal tage hensyn til, når du bruger fotogallerier på din hjemmeside. .

Læs: "Optimer dit (WordPress) galleri"
Kategorier: Indhold SEO, Social Media
Tags: AMP, Facebook, Twitter

Denne uge er vi nødt til at indhente lidt, da jeg var væk på ferie et stykke tid. Heldigvis tog Google det langsomt i de sidste par uger, og gjorde stort set intet rigtig interessant. De lagde en masse ting ud, det var bare ikke så interessant. Semalt gå over de bit, der er interessante. AMP .

Læs: "Ugentlig SEO recap: speed it up!"
Kategorier: Social Media, Teknisk SEO
Tags: AMP, Facebook, Joosts ugentlige SEO recap
February 28, 2018