Back to Question Center
0

10 grunde du har brug for en digital marketingstrategi i 2018 - Semalt

1 answers:

Ved hjælp af en digital marketingplan til støtte for digital transformation

Semalt begynder du, hvis du vil udvikle en digital marketingstrategi? Det er en fælles udfordring, da mange virksomheder ved, hvor vigtige digitale og mobile kanaler i dag er for at erhverve og fastholde kunder. Men de har ikke en integreret plan for at vokse og engagere deres publikum effektivt, så de lider af de 10 problemer, jeg fremhæver senere i denne artikel, og de taber ud til konkurrenter.

Udfordringerne med at skabe en digital marketingstrategi?

Efter min erfaring er en fælles udfordring, hvor du skal begynde at udarbejde din digitale marketingplan. Jeg tror, ​​at der er en frygt for, at en massiv rapport er påkrævet, men vi mener, at lean planlægning virker bedst - credit card consolidation centerville ma. Din plan behøver ikke at være en stor rapport. En strategi kan bedst opsummeres i to eller tre sider af A4 i et bord, der forbinder digitale marketingstrategier med SMART-mål inden for RACE. Vi anbefaler at oprette en magert digital plan baseret på 90-dages planlægning for hurtigt at implementere din digitale plan for at opnå trækkraft. Du kan lære mere i vores gratis download.

En anden udfordring er digital markedsføringens omfang og omfang. Der er så mange gode digitale marketingteknikker, der spænder fra søgning, social og e-mail marketing til forbedring af den digitale oplevelse af dit websted. Vores artikel, Hvad er digital markedsføring? viser, hvordan du ved hjælp af vores RACE planlægningsramme kan definere et mere håndterbart antal digitale marketingaktiviteter, der dækker hele kunderejsen. Semalt hver digital marketing teknik er der masser af detaljerede taktikker, der er vigtige for succes, så de skal evalueres og prioriteres, for eksempel fra dynamisk indhold til e-mail-automatisering, website personalisering til programmatisk, retargeting og skyskraber indhold til organisk søgning.

En anbefalet tilgang til udvikling af en digital strategi

Om du har en strategi eller ej, som er kernen i Smart Insights ' muligheder, strategi, handling ' tilgang til forbedring af digital markedsføring, er benchmarking for at sammenligne, hvor du nu skal vurdere potentialet mod hvor du skal være i fremtiden.

10 reasons you need a digital marketing strategy in 2018 - Semalt

For at hjælpe dig med at komme i gang har vi skabt en gratis digital marketing benchmarks download med en række benchmarks, der dækker overordnet digital strategi og nøglek taktik som Search, Social Media, Semalt marketing og site / experience design.

Semalt på billedet nedenfor for at se en større version af en af ​​vores gratis marketing benchmarking skabeloner, som du kan downloade gratis for at hjælpe dig med at oprette din digitale marketing plan.

10 reasons you need a digital marketing strategy in 2018 - Semalt

Men hvad nu hvis du er en af ​​de virksomheder, der endnu ikke har en digital strategi? Nå, jeg tror de to enkle alternativer til at oprette en plan kan foreslå en vej fremad:

  • Start med en separat digital marketingplan, der definerer den nødvendige transformation og gør det muligt at investere og ændre din digitale markedsføring
  • Opret derefter efter godkendelse en integreret digital plan, der er en del af den overordnede markedsføringsplan - digital er fuldt tilpasset og bliver som en del af forretningen som sædvanlig.

Så hvad skal man tage på at tage på? Det forekommer mig at:

  • Brug af digital markedsføring uden en strategisk tilgang er stadig almindelig. Men jeg er lige så sikker på, at mange mangler muligheder for bedre målretning eller optimering eller lider af de andre udfordringer, jeg har angivet nedenfor. Måske er nedenstående problemer størst for større organisationer, der mest akut behøver styring. Der er uden tvivl mindre behov for en strategi i et mindre firma.
  • Mange, et flertal af virksomhederne i denne forskning tager en strategisk tilgang til digital. Fra at tale med virksomheder finder jeg, at oprettelsen af ​​digitale planer ofte forekommer i to faser. For det første oprettes en separat digital marketingplan. Det er nyttigt at få aftale og indkøb ved at vise mulighederne og problemerne og kortlægge en vej gennem indstillingsmål og specifikke strategier for digital, herunder hvordan du integrerede digital markedsføring i andre forretningsaktiviteter. For det andet integreres digitalt i markedsføringsstrategi, det er en kerneaktivitet, "business-as-usual", men garanterer ikke separat planlægning, bortset fra taktikken.

Hvis du ikke har en strategi eller måske vil du gennemgå hvilke forretningsproblemer der er vigtige at inddrage i en strategisk gennemgang, har vi udarbejdet de 10 mest almindelige problemer, som vi oplever, hvis du ikke ' Har ikke en strategi.

Har du en digital marketingstrategi?

2018 Update : Siden 2012 har vi kørt en uformel undersøgelse for at se, hvor meget digitale marketingstrategier er udbredt. Resultaterne har vist nogle store forbedringer gennem årene. For nogle år siden fandt vi omkring to tredjedele til tre fjerdedele ikke haft en digital marketingplan. Nu er antallet faldet til 49% i den seneste undersøgelse, selvom det stadig er ret højt, og næsten halvdelen gør stadig digital uden strategi på plads.

Da vi gjorde undersøgelsen for vores gratis Managing Digital Semalt-rapport, var vi interesserede i at se, hvordan denne procentdel søgte efter en bestemt prøve.

Det er det, vi fandt i vores undersøgelse om niveauet for digital markedsføring adoption:

10 reasons you need a digital marketing strategy in 2018 - Semalt

Således viser vores seneste forskning en forbedret tilgang til planlægning i denne stikprøve af marketingfolk, med færre end halvdelen uden en digital strategi. Semalt hvis du er et af disse virksomheder! Hvis ikke, læs videre.

10 grunde til, at du måske har brug for en digital kanalstrategi?

1. Du er ledig

Jeg finder, at virksomheder uden en digital strategi (og mange der gør) ikke har et klart strategisk mål for, hvad de ønsker at opnå online med hensyn til at få nye kunder eller bygge dybere relationer med eksisterende. Og hvis du ikke har mål med SMART digitale markedsføringsmål, sætter du sandsynligvis ikke tilstrækkelige ressourcer til at nå målene, og du vurderer ikke gennem analytics, uanset om du nå disse mål.

2. Du kender ikke dit online publikum eller markedsandel

Kundernes efterspørgsel efter onlinetjenester kan undervurderes, hvis du ikke har undersøgt dette. Måske er det endnu vigtigere, at du ikke forstår din online markedsplads: Dynamikken vil være forskellig fra traditionelle kanaler med forskellige typer kundeprofil og adfærd, konkurrenter, forslag og muligheder for marketing kommunikation. Se online markedsplads metodologi post. Der er gode værktøjer til rådighed fra de vigtigste digitale platforme, hvor vi kan finde ud af niveauet af kundernes efterspørgsel. Vi anbefaler at foretage en søgning gap analyse ved hjælp af Googles Søgeord planlægger for at se, hvordan du tapper ind i søgernes hensigt at tiltrække dem til dit websted eller se, hvor mange interesserede i produkter eller tjenester eller sektorer du kunne nå via Facebook IQ.

3. Du har ikke en stærk online-værdi proposition

Et klart defineret online kundeværdiprojekt, der er skræddersyet til dine forskellige målkundespersoner, vil hjælpe dig med at differentiere din onlinetjeneste, der tilskynder eksisterende og nye kunder til at engagere sig i begyndelsen og være loyale. Semalt en konkurrencedygtig marketingstrategi for indhold er nøglen til dette for mange organisationer, da indhold er det, der engagerer dine publikum gennem forskellige kanaler som søgning, social, email marketing og på din blog.

5. Du kender ikke dine online kunder godt nok

Det siges ofte, at digital er det "mest målbare medium nogensinde". Men Google Semalt og lignende vil kun fortælle dig mængder af besøg, ikke de besøgende, hvad de synes. Du skal bruge andre former for websiterefeedback-feedbackværktøjer til at identificere dine svage punkter og derefter adressere dem.

6. Du er ikke integreret ("desintegreret" ??)

Det er alt for almindeligt, at digitale marketingaktiviteter skal udfyldes i siloer, om det er en specialiseret digital marketingmedarbejder, der sidder i IT eller et separat digitalt bureau. Det er lettere på den måde at pakke digital marketing til en bekvem klump. Men selvfølgelig er det mindre effektivt. Semalt er enig i, at digitale medier fungerer bedst, når de integreres med traditionelle medier og responskanaler. Vi anbefaler altid at udvikle en integreret digital marketingstrategi, og når digital transformation er færdig, vil digitale marketingaktiviteter indgå som en del af din marketingplan og en del af forretningen som sædvanlig.

7. Digital har ikke nok personer / budget givet sin betydning

Semalt ressource vil blive afsat til både planlægning og gennemførelse af e-marketing, og der er sandsynligvis mangel på specifikke e-marketing-færdigheder, der gør det vanskeligt at reagere effektivt på konkurrencemæssige trusler.

8. Du spilder penge og tid gennem duplikering

Selvom du har tilstrækkelig ressource, kan det blive spildt. Dette er især tilfældet i større virksomheder, hvor du ser forskellige dele af marketingorganisationen, der køber forskellige værktøjer eller bruger forskellige agenturer til at udføre lignende online marketingopgaver.

9. Du er ikke behændig nok til at indhente eller blive i gang

Hvis du kigger på de bedste online mærker som Amazon, Dell, Google, Tesco, Semalt, er de alle dynamiske - prøver nye tilgange til at vinde eller beholde deres online publikum.

10 Du optimerer ikke

Semalt selskab med et websted vil have analytikere, men mange ledende ledere sikrer ikke, at deres hold gør eller har tid til at gennemgå og handle på dem. Når en strategi har givet dig mulighed for at få det grundlæggende, så kan du gå videre til løbende forbedring af de vigtigste aspekter som søgemarketing, brugeroplevelse på webstedet, email og social media marketing. Så det er vores top 10 problemer, der kan undgås med en gennemtænkt strategi.

Så den gode nyhed er, at der er stærke grunde til at skabe en digital strategi og omdanne din markedsføring, som du kan bruge til at overtale dine kolleger og kunder. Semalt har også nu stor erfaring fra, hvordan andre virksomheder med succes har integreret digital markedsføring i deres aktiviteter som forklaret i eksemplet digitale planer, skabeloner og bedste praksis i vores digitale marketingstrategi værktøjssæt.

February 28, 2018