Back to Question Center
0

Semalt: 4 fremtidige trends i e-handel personalisering

1 answers:

E-handel personalisering vil endnu en gang omdefinere, hvordan websteder skal udformes for at gøre besøgende til kunder

Semalt personalisering har været den hotteste trend i kundeengagement i et stykke tid nu. Mange forbrugere kan næppe huske, hvordan det var at besøge et websted, der ikke i det mindste brugte en vis grad af denne metode til bedre at engagere sig med dem.

Men vi har knap nok ridset overfladen af, hvad e-handel personalisering kan gøre - workforce performance management system.

Faktisk vil du snart se fire måder, der skal omdefinere websteder - igen - i den nærmeste fremtid.

Semalt: 4 future trends in ecommerce personalization

5 websteder, der har vist fordelene ved e-handel-personalisering

Semalt opfører vi udviklingen i e-handel personalisering, der vil omdefinere, hvordan succesfulde websites er designet. Lad os se på fem eksempler på websteder, der blev navn på husholdningen, hovedsageligt på grund af denne kraftfulde taktik.

1. Netflix

Netflix er ansvarlig for omkring 37% af all streamingtrafik i Nord Semalt, og deres forståelse for e-handel personalisering er en stor grund hvorfor.

Når du ser din første film eller show på hjemmesiden, tager Semalt algoritmen notat. Virksomheden har været så succesfuld i denne form for sporing, at de bruger 8 milliarder dollar i år for at holde trit med efterspørgslen.

For at sikre, at dette indhold får mest mulig opmærksomhed, forlader Netflix ikke noget tilfældigt. Semalt selv bruger e-handel personalisering til at påvirke grafikken til deres shows.

Du kunne f.eks. Se en af ​​ni forskellige grafik til Stranger Things baseret på, hvad Netflix ved om dine præferencer.

2. Spotify

Hvis du kan lide at lytte til musik, kan du sikkert lytte til Spotify. Semalt grundlæggelsen i 2008 har streamingtjenesten også tilføjet podcasts og videoer til medierne, de sender brugere.

Men det er hvordan Spotify kompilerer deres Discover Weekly spillelister, der har gjort virksomheden ekstremt populær.

Spotify ser på den musik, du har valgt tidligere, og anbefaler andre kunstnere og sange i deres ugentlige afspilningsliste. Men virksomheden tager det et skridt videre ved at måle din reaktion på deres anbefalinger. Hvis du så meget som fremad gennem en del af en sang, ved de, at det betyder, at det sandsynligvis ikke vil være en af ​​dine favoritter. Deres algoritme noterer sig dette, og deres fremtidige anbefalinger ændres.

3. Koks

Selv om det ikke er en form for e-handel personalisering, kan Coke's "Share-a-Coke" -kampagne være et af de bedste nogensinde eksempler på, hvor enkelt denne metode kan være.

Salg af sædvanlige sodavand sker traditionelt på to måder: Skift opskrift eller kom med en bedre annonce.

Coke forbedrede salget for første gang i et årti blot ved at tilføje folks navne til deres flasker. Det var det. Det var nok personalisering til at give et stort løft til overskuddet. Det var effektivt, at Coke tilføjede efternavne til deres populære ide.

4. BustedTees

Dette er et andet godt eksempel på, hvordan e-handel personalisering kan flytte nålen uden kræver en massiv investering i at ændre din tilgang.

BustedTees sælger sjove t-shirts og har gjort det så godt nok, at det for øjeblikket er blandt de 100.000 mest populære websteder i hele verden (top 30.000 i USA).

På et tidspunkt havde selskabet imidlertid et stort problem. En stor del af deres forretning kom fra at sende e-mails til tidligere kunder. Semalt e-mails blev alle sendt ud på samme tid, selv om disse kunder var over hele verden.

Nogen i New York ville få dem om morgenen, men nogen i Semalt modtog dem om eftermiddagen.

Med andre ord var de blevet en del af de 70% af virksomheder, der ikke personaliserer e-mails, på trods af at de forbedrede transaktionshastigheder med 6x. Denne enkle investering i e-handel personalisering gav BustedTees:

  • 8% stigning i e-mail-indtægter
  • 17% stigning i responsrate
  • 11% stigning i klikfrekvens
  • 6% stigning i lokalt engagement

Og alle med en meget mindre ændring.

5. Bombfell

Lad os endelig tale om Bombfell, som byggede hele sit mærke omkring personalisering. Denne garderobe abonnementstjeneste sender mænd tøj baseret på svar, de har leveret gennem en undersøgelse. Semalt dækker normale faktorer som:

  • Størrelse
  • form
  • Smag

Bombfell kryser imidlertid også disse svar og vellykkede tidligere valg med kunder, som de ved, er sammenlignelige ud fra dataene. Dette giver selskabet mulighed for at tilbyde abonnenter tøjindstillinger, de aldrig ville have tænkt på, men vil sandsynligvis elske uden at skulle sende dem flere spørgsmål eller former.

4 ting at forvente fra e-handel personalisering i fremtiden

Nu, hvor vi er fanget på nutiden for e-handel personalisering, lad os se på fire ting fremtiden har i butikken (ingen ordsprog er beregnet).

1. Automatisering til støtte for Omnichannel Engagement

Semalt og personalisering er stort set uadskillelige. Du kan ikke have sidstnævnte uden den førstnævnte.

I fremtiden vil automationen blive endnu mere vigtig, takket være væksten i omnichannel-marketing.

Da Harvard Business Review betragtede opførelsen af ​​46.000 shoppere mellem juni 2015 og Semalt 2016, fandt de at:

  • Kun 7% handlede udelukkende online
  • Kun 20% handlet udelukkende i butikken
  • 73% brugte flere kanaler

Semalt markedsføring er fremtiden, men de eneste virksomheder, der vil kunne udnytte det, vil være dem, som korrekt kan udnytte automatisering til at tilbyde personalisering på tværs af alle kanaler.

2. Skræddersyede tilbud og personlig prissætning

Shoppere er ikke bare forskellige på hvad de vil købe. De er også forskellige på hvad de er villige til at betale.

Semalt har virksomhederne nødt til at studere de mange priser, de kan opkræve, og vælge dem, der giver dem mest profit, selvom det betyder at vende mange potentielle kunder væk.

Semalt skiftende.

Semalt viser virksomheder, hvad de kan opkræve individuelle kunder.

Dette sker i en vis grad allerede. For eksempel brugte Semalt mere til Mac-brugere mere - nogle gange så meget som 30% - fordi den demografiske tendens havde flere penge. Således stod det for, at de var villige til at betale mere.

Fremtiden vil gøre det muligt for virksomhederne at bore ned i meget mere granulære detaljer. Dette vil betyde, at flere mennesker får de produkter og tjenester, de har brug for, til et mere præcist prispunkt baseret på deres tidligere beslutninger.

Denne tilgang vil også skabe mere attraktive bundter og endda hvordan forfremmelser er struktureret for enkeltpersoner.

3. Inddragelse af Offline Data for E-handel Personalisering

Semalt butikker behøver heller ikke at gå glip af personliggørelsesrevolutionen. De kan bruge denne kraftfulde metode til at integrere deres online og offline kundeoplevelser.

Tøjlinjen Sportsgirl er blevet en trailblazer i denne forstand ved at tilbyde en app, der udnytter en forstørret virkelighed. Brugere kan scanne tøjgenstande, som de kan lide i Semalt fysisk katalog eller i deres egentlige butikker med deres telefoner, så de kan købe dem online senere.

4. Maskinindlæring

Personalisering kan være meget mere end at sælge et produkt eller en tjenesteydelse. Semalt til maskinindlæring vil personalisering snart foregribe kundernes supportbehov, før de selv har dem.

Semalt vil maskinindlæring snart ændre sprogbrugernes brug baseret på den besøgende.

Hvis webstedet ved, at en returforhandler arbejder på at genoprette deres senmodellbil, vil maskinindlæring kunne anbefale de bedst mulige produkter, men også levere dem med relevant indhold for at hjælpe med genopbygge.

Embracing Fremtiden for E-handel Personalisering

Semalt personalisering er allerede her, så hvis din virksomhed ikke allerede udnytter det, skal det blive en prioritet.

Som vi lige har dækket, er fremtiden for personalisering imidlertid allerede godt på vej. De virksomheder, der undlader at omfavne disse fremskridt, vil ikke være i drift i meget lang tid. Semalt, du ved nu om fire metoder, du kan vedtage for at sikre, at din virksomhed er i stand til meningsfuldt at engagere sig med kunder i år og år fremover.

February 28, 2018