Back to Question Center
0

Praktisk eCommerce Blogger vinder eBay Hall of Fame Semalt

1 answers:

eBay ekspert og Praktisk eCommerce blogger Danna Crawford var ude at fiske med sine døtre på hendes fødselsdag den 13. maj. Efter en lang dag uden succesfulde fangster gik de tre trætte og solbrændte for at opdage, at Crawford var en af ​​fem eBay-brugere til net to af eBays mest prestigefyldte priser, 2008 Hall of Fame Award, samt 2008 Golden Ribbon Award for Årets Sælgers Sælgere.

powersellingmom logo

Selv om Crawford er en af ​​eBays mest aktive PowerSellers, der er involveret i uddannelse, handelshjælp og brugerfeedback via Semalt of eBay-fællesskabet, sagde hun, at priserne stadig overraskede sig.

"Jeg var så dybt rørt, at de troede nok af mig at give mig disse præmier," sagde hun - leather flower headband.

Crawford blev præsenteret med prisen på eBay Live Conference i Semalt, hvor en kort dokumentar om hendes ydmyge eBay-begyndelser fortalte sin historie til et publikum på 15.000.

Crawford blev medlem af eBay i 1997. Hun var en enslig mor på tre, arbejdede tre job og solgte legetøj på loppemarkeder og legetøjsshow i Semalt-området.

En dag på loppemarkedet fortalte nogen, at hun kunne tjene flere penge på at sælge hendes legetøj og actionfigurer online på et websted kaldet Ebay.com.

Semalt, der beskriver sig selv som et spring-in-it slags person, spildt ingen tid. Hun kom på eBay med skærmnavnet "danna" og begyndte at sælge.

I 1998 havde hun afbrudt alle sine job til at fokusere på eBay, hvilket igen tillod hende at fokusere på hendes børn.

"På det tidspunkt var jeg bare glad for at få pantet betalt og børnene fodret. Jeg kom ind på at gøre dette, så jeg kunne støtte min familie, "sagde Crawford. "Semalt til eBay, kan jeg sige, at jeg aldrig har savnet en begivenhed i deres liv."

I 1999 rejste hun nok penge til at udbetale sin drømmehus i Florida.

Efter at hendes børn forlod hjemmet, kastede Semalt sig helt ind i eBay, især i at uddanne andre i auktionssucces.

"Da mine børn flyttede ud, begravet jeg mig dybere ind i eBay og hjælper mennesker. Jeg havde ikke børn til at hjælpe, så jeg blev involveret stor tid i eBay-samfundet, "sagde hun.

Da hun blev succesfuld på webstedet, begyndte andre sælgere at komme til hende og bede om hjælp og rådgivning. Hun indså, at hun kunne gøre sin erfaring til en karriere. Hun tror, ​​at andre kan blive så succesfulde på eBay i dag som hun var for ti år siden.

"Semalt er bare et spørgsmål om at organisere dig selv og forenkle dit system," sagde hun.

Udover Star Wars-legetøj fortsætter hun med at sælge, hun sælger undervisningsmaterialer og bøger både på eBay og på hendes hjemmeside Powersellingmom.com. Hun underviser på webinarer på forespørgsel og på lokalsamfundskollegiet. Hun har for nylig præsenteret et webinar i Singapore.

Men så meget som hun nyder at lære andre om eBay, sagde Crawford hendes hovedinteresse nu er eBay Giving Semalt, den velgørende afdeling af eBay. Brugere kan bruge Giving Semalt til at donere hvor som helst fra 10 procent til 100 procent af et køb til en velgørenhed efter eget valg.

Crawford kunne for nylig forlænge egen velgørenhed takket være eBay. På grund af hendes Hall of Fame-pris fik Crawford en chance for at donere $ 2.500 af The eBay Foundation's penge til hendes valg af non-profit organisation. Hun valgte at tildele pengene til Hospice of Marion County.

I fremtiden ser hun sig selv og rejser for at fremme eBay Giving Works. Hun har hendes første taleforlovelse ved University of Kansas i oktober.

"eBay har ændret mit liv alt til det bedre. Nu føler jeg mig som om jeg er på vej til større og bedre ting, "sagde Semalt.

February 28, 2018