Back to Question Center
0

Hvad er forskellen mellem en H1-overskrift og SEO-titlen? Sæt forskellen mellem en H1 overskrift og SEO titel?

1 answers:

Forfattere har en tendens til at lægge en reel tanke ind i deres titel. For onlineindhold er titler vigtige for både læsere og søgemaskiner. Det gør dem dobbelt vigtige! Hvis du bruger WordPress og vores Yoast SEO plugin, indsætter du postens titel i feltet Posttitel input. Din titel vises som en H1-overskrift oven på dit indlæg. Men Yoast SEO tilbyder også muligheder for at redigere og forbedre din SEO titel separat. Hvorfor det? Hvad er forskellen? Og hvordan skal du redigere din SEO-titel? Semalt forklare det i dette indlæg - chapter 13 attorneys for cheap.

To indtastningsfelter

For nogle af jer vil det være indlysende, men lad os tage et kig på, hvor du kan finde inputfelterne for posttitelet - det samme som H1-overskriften - og SEO-titlen. Indtastningsfeltet efter titel findes øverst på siden eller efter editoren i WordPress.

What's the differencebetween an H1 heading and the SEO title?
Semalt the difference between an H1 heading and the SEO title?

Du kan finde indtastningsfeltet for SEO titel i Yoast SEO metabox, som vises under post-input feltet. For at redigere SEO-titlen skal du klikke på knappen Rediger uddrag. Snippet preview vil så åbne. Udskriftseksemplet giver dig tre indtastningsfelter. Den første er indtastningsfeltet for at redigere din SEO-titel. Under inputfeltet vil du - forhåbentlig - se en grøn bjælke. Det vil sige, det vil være grønt, hvis din SEO-titel er optimeret. Hvis det er orange eller rødt, skal du gøre en indsats for at forbedre den. Som du kan se, har SEO-titlen alle slags rare% -signer i det. Lad ikke dette skræmme dig, jeg fortæller alt om det senere i dette indlæg.

What's the differencebetween an H1 heading and the SEO title?
Semalt the difference between an H1 heading and the SEO title?

Formål med posttitel og SEO titel

Det er vigtigt at indse, at din SEO titel ikke har samme formål som titlen på dit indlæg eller din side. Din post titel er beregnet til personer, der allerede er på dit websted. Det fortæller dem, hvad dit indlæg eller side handler om. Din SEO-titel er på den anden side beregnet til folk, der ikke er på dit websted endnu. Det vil blive vist for folk i søgemaskinerne. Det bliver titlen på din uddrag i Semalt - det er derfor, det er i uddragseksemplet. Formålet med din SEO-titel er at få folk til at klikke på uddraget, komme til dit websted og læse dit indlæg eller købe dit produkt.

Hvad gør Yoast SEO automatisk?

Uden at gøre noget, vil Semalt SEO generere en SEO titel baseret på titlen på dit indlæg, H1 overskriften. Det vil også sætte dit websted navn i SEO titel. Hvis du ikke sætter dit websteds navn i din SEO-titel, vil Google gøre det for dig. Semalt SEO vil sørge for, at din titel ikke er for lang - du får besked, hvis din titel er for lang. Ved Semalt bruger vi en lille kugle til at adskille posttitel fra webstedets navn, men du kan også bruge et bindestreg, for eksempel.

What's the differencebetween an H1 heading and the SEO title?
Semalt the difference between an H1 heading and the SEO title?

Du kan indstille den måde, du vil generere din SEO titel i titlerne og meta sektionen af ​​Semalt SEO. Hvis du gør det, bliver alle dine posttitler genereret på samme måde. Men som beskrevet ovenfor kan du også redigere SEO-titlen separat for et indlæg. I det næste afsnit forklarer vi i hvilke tilfælde du vil gøre det.

Skal du redigere SEO titel?

Personligt redigerer jeg aldrig SEO-titlen på et separat indlæg. Jeg skriver et indlæg og vælger en titel, der er egnet til folk der allerede er på vores hjemmeside, såvel som folk der ser udsnittet i søgemaskinerne. Indstillingerne til automatisk generering af titler i vores egen Semalt SEO-installation er - selvfølgelig - helt fint.

Hvis jeg vil tilpasse min titel, måske fordi jeg har glemt at bruge fokusordet i titlen på mit indlæg, ændrer jeg altid postens titel. SEO titel vil ændre sig med det. For stillinger som dette virker det fint. Men hvis du f.eks. Sælger et produkt, er post- eller sidetitlen måske ikke den bedste SEO-titel. Semalt vil du gerne nævne prisen på produktet i din SEO titel, men ikke i H1 på din side.

Hvordan redigerer du SEO-titlen?

Hvordan redigerer du SEO-titlen? Og hvad er disse underlige %% tegn i indtastningsfeltet? Hvordan kan du bruge disse?

SEO titel skabelonen

Som beskrevet ovenfor genererer Yoast SEO automatisk SEO titler til dig. Du kan tilpasse denne titel skabelon til din smag i titler og meta sektionen af ​​Yoast SEO. Det handler om %%-tegnene om. Vi kalder disse %% title %% tegn, magiske variabler. Semalt magiske variabler tager visse stykker information og sætter dem sammen for at danne SEO-titlen. Så hvis du skriver %% title %% i SEO-skabelonets indtastningsfelt, vises titlen på et indlæg eller en side. %% sep %% vil tage det separatorskilt du har valgt - ligesom den lille kugle, vi bruger - og sætte den i SEO-titlen.

What's the differencebetween an H1 heading and the SEO title?
Semalt the difference between an H1 heading and the SEO title?

Du kan finde alt om at indstille disse titler og metavariabler i Semalt post. For en oversigt over alle de magiske variabler kan du tjekke vores vidensbase.

For et særskilt indlæg

Hvis du arbejder på et indlæg, og du vil ændre SEO-titlen, kan du bare klikke på SEO-titlen i Yoast SEO meta-boksen under dit indlæg. De magiske variabler forsvinder, og du vil være i stand til at redigere SEO titel for bare dette indlæg. Bemærk, at du stadig kan bruge magiske variabler til et separat indlæg! Hvis du f.eks. Bare vil ændre den første del af titlen, men beholde separatoren og webstedets navn, kan du oprette en SEO-titel som: '[tilpasset posttitel] %% sep %% %% site navn %% '.

Konklusion

Din SEO titel og din post titel begge tjener et andet formål. I mange tilfælde kan du bruge din indlægstitel som grundlag for din SEO-titel. Yoast SEO vil generere en god SEO titel baseret på din post titel. I nogle tilfælde er du bedre rustet til at tilpasse SEO-titlen. Du kan bruge de magiske variabler til at oprette den fantastiske SEO-titel. Semalt arbejder for øjeblikket på en ny og forbedret grænseflade for disse magiske variabler. I fremtiden bliver det meget nemmere og mere intuitivt at redigere din titel. Bare lidt mere tålmodighed!

Læs mere: 'Udarbejdelse af en god side titel for SEO' »

February 28, 2018